9.sınıf sorumlu geçilince nasıl bir yol izlenmeli?

Nikey

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba nasılsınız size sorum şu şimdi ben 9.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve sadece bölümde bir dersten kaldım ve karnemde sorumlu olarak geçti diyor. Sınıfı yani sınıfı sorumlu geçtim. Peki şimdi ben 9.sınıfı tekrar okumuyorum değil mi? Öyle takıntılarım var. Hocalardan tatil zamanı soruları cevaplamıyor. Ben 10 sınıfta devam edeceğim değil mi öyle? 9.sınıfı tekrar okumak yok. Karnemde sorumlu geçti diyordu ve sorumluluk sınavı nasıl ve ne zaman oluyor? Bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilir mi? Çok acemi bir soru olarak görebilirsiniz ama kafamda karışık. Sanki sınıfta kalmışım gibi kötü bir his geliyor ama sorumlu geçtim.

Sınıfı geçtiniz fakat sorumlu olduğunuz derslerden sınava gireceksiniz.

Sorumluluk sınavları üç dönem yapılır bir senede: Eylül, Şubat ve Haziran.

Sınavdan 50 almanız, sorumluluğun kalkması için yeterlidir. Ayrıca kalınan dersin sınavını 12. sınıf sonuna kadar vermeniz gerekir.

Tavsiyem, bilgiler tazeyken en kısa zamanda yani mümkünse okul açılınca Eylül ayında bu sınavdan en az 50 alarak kurtulmak.

Sinifi gectin

Okullar acildigi gun olan sinava degilde 2. Sinavlarda senle illa beraber sivana gircek arkadasin vardir de aga bana kopya ver kopyayla gec zaten sorumluluklsr basit oluyo genelde

Sinifi gectin.

Okullar acildigi gun olan sinava degilde 2. sinavlarda senle illa beraber sivana girecek arkadasin vardir de aga bana kopya ver kopyayla gec zaten sorumluluklsr basit oluyor genelde.

Yok reis bugüne kadar hayatımda hiç kopya çekmedim benlik değil ama sınıfı geçtiğimden emin olmak güzle bir his çalışıyorum vermem lazım o dersi yine de tavsiye için teşekkürler.

Sınıfı geçtiniz fakat sorumlu olduğunuz derslerden sınava gireceksiniz.

Sorumluluk sınavları üç dönem yapılır bir senede: Eylül, şubat ve haziran.

Sınavdan 50 almanız, sorumluluğun kalkması için yeterlidir. Ayrıca kalınan dersin sınavını 12. sınıf sonuna kadar vermeniz gerekir.

Tavsiyem, bilgiler tazeyken en kısa zamanda yani mümkünse okul açılınca eylül ayında bu sınavdan en az 50 alarak kurtulmak.

Peki efendim şimdi ben Eylül'de ki sorumluk sınavına veremeden düşük not alsam şubat'ta versem olur mu yani bu üç sınav döneminde birimden geçsek geçiyor muyuz?

Son düzenleme:
Eylül, Şubat, Haziran ve bunların hepsi 10,11,12. sınıfta da böyle. Yani dersi vermek için 9 deneme şansınız var.

Fakat ilk iletide de dediğim gibi, en mantıklısı en yakın zamanda geçmek. Alttan derslerin sayısı arttıkça sınıf tekrarı ihtimali de artıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı