Merhaba arkadaşlar 1. dönem diğer tüm dersleri geçtim 70 ortalama ile. Sadece biyoloji ve fizikten kaldım ve galiba bu dönem de kalacağım. Bunların sorumluluk sınavı var mıdır?
Merhaba arkadaşlar 1. dönem diğer tüm dersleri geçtim 70 ortalama ile. Sadece biyoloji ve fizikten kaldım ve galiba bu dönem de kalacağım. Bunların sorumluluk sınavı var mıdır?
Dersten 1. dönemde kalınmaz, 2. dönem sonunda iki dönem ortalamasına bakılır diyelim fizikten ilk dönem 40 aldınız, bu dönem 60 alırsanız geçersiniz. Eğer sadece bir dersten kalırsanız ise o dersin sorumluluğuna girmezsiniz, 2 ders veya 3 dersten kalırsanız sorumluluğa gider tek senede 4 dersten kalırsanız ise sınıf tekrarına düşersiniz.
Dersten 1. dönemde kalınmaz, 2. dönem sonunda iki dönem ortalamasına bakılır diyelim fizikten ilk dönem 40 aldınız, bu dönem 60 alırsanız geçersiniz. Eğer sadece bir dersten kalırsanız ise o dersin sorumluluğuna girmezsiniz, 2 ders veya 3 dersten kalırsanız sorumluluğa gider tek senede 4 dersten kalırsanız ise sınıf tekrarına düşersiniz.
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
Ben Meslek lisesi okuyorum. Bize anlatılan kaldığın derslerden sorumluluk ile geçeceksin. Bu okul bitene kadar devam eder. Bizim sınıfta (12. sınıf) bir öğrenci var kendisi 9. Sınıf Meslek dersinden kalmış gecene kadar sorumluluk sınavına girecek