9. sınıf tarih dersi çok zor

485936

Hectopat
9. sınıfım. Yarın sınavım var ama hiçbir şey anlamıyorum. Hocamız çok ruhsuz anlatıyor. R bir tanım veriyor tanımlayın diyor bize. Herkes tanımlıyor hayır değil diyor. Öyle bir hoca. Çok huysuz birisi. Anlattıklarından anlamıyorum ve şimdi dersi anlamıyorum. Yarın da sınavım var. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocan anlatamıyorsa gördüğün gün YouTube'dan konu anlatımı dinliyecektin son gün geceye kadar çalışsanda yüksek not alamazsın.

9. sınıfım. Yarın sınavım var ama hiçbir şey anlamıyorum. Hocamız çok ruhsuz anlatıyor. R bir tanım veriyor tanımlayın diyor bize. Herkes tanımlıyor hayır değil diyor. Öyle bir hoca. Çok huysuz birisi. Anlattıklarından anlamıyorum ve şimdi dersi anlamıyorum. Yarın da sınavım var. Ne yapacağım?
Youtube dan konu videoları izleyerek not tut o notlara çalış en kötü ihtimal kopya.

Kodlamaya çalışın. Kafanıza göre. Çünkü ders ezbere dayalı ne desem boş. İnternette tarih kanalları var. Anlatımını beğendiğinizi dinleyebilirsiniz. Mehmet Celal Özyıldız iyi anlatıyor ama 9. sınıf konularını anlatıyor mu bilmem. Bir bakın isterseniz.

Welcome to my world!
1699291534925.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı