9. sınıf tarih dersine sözlü notu kaç girilirse sınıftan geçilir?

emrqzzc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sınıfı geçeceğim fakat 1 ders yüzünden geçemiyorum. Tarih dersinden 1. dönem 30.25 2. dönem (ortalaması) 62 şu an biliyorsunuz ki iki dönemin toplamı 100 olması gerekiyor ama şu an tam 90'da kalıyor. Hocadan sözlü notu isteyeceğim, kaç sözlü notu girerse geçerim?

Merhaba arkadaşlar. Sınıfı geçeceğim fakat 1 ders yüzünden geçemiyorum. Tarih dersinden 1. dönem 30.25 2. dönem (ortalaması) 62 şu an biliyorsunuz ki iki dönemin toplamı 100 olması gerekiyor ama şu an tam 90'da kalıyor. Hocadan sözlü notu isteyeceğim, kaç sözlü notu girerse geçerim?
Nasıl yani hocam? sınıfı geçiyorsunuz bir sorun yok.

Şimdi hocam bir dersten geçmek için 1. dönem ve 2. dönem'in ortalamasının toplamı 100 olması gerekiyor ya, benim şuan tam olarak 90'da kalıyor. 100 olması gerekmiyor mu toplamı?
Dersten geçmekten bahsediyorsanız eve 100 olması gerekiyor. Benim demek istediğim sınıfta kalmazsınız sadece dersten kalırsınız. Şuanda sözlü notu girdiler mi hocalar?

Dersten geçmekten bahsediyorsanız eve 100 olması gerekiyor. Benim demek istediğim sınıfta kalmazsınız sadece dersten kalırsınız. Şuanda sözlü notu girdiler mi hocalar?
Şuan 4 dersten kalıyorum bu ders ile birlikte. Ortalamam 62 geçiyorum fakat 1. dönem 30 olduğu için bu dönemin 70 olması gerekiyor. Sözlü notu girilmedi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı