G gokdenizsss Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar 9 sınıfdtayım üçgenler konusuna geçtik fakat anlamadım konuyu, temelinin olmadığını düşünüyorum. Kaçıncı sınıfın konusuna bakmam lazım bu konuyu anlamam için?
Arkadaşlar 9 sınıfdtayım üçgenler konusuna geçtik fakat anlamadım konuyu, temelinin olmadığını düşünüyorum. Kaçıncı sınıfın konusuna bakmam lazım bu konuyu anlamam için?
A ayd123 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Biryere bakma otur YT'den izle bitir üçgenleri. Artı 0 Eksi
KS KS G gokdenizsss Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 ayd123 dedi: Biryere bakma otur YT'den izle bitir üçgenleri. Genişletmek için tıkla... Hangi kanaldan izleyebilirim ama üçgenler hakkında hiç bilgim yok 9 sınıf üçgenleri anlayabilirmiyim Artı 0 Eksi
ayd123 dedi: Biryere bakma otur YT'den izle bitir üçgenleri. Genişletmek için tıkla... Hangi kanaldan izleyebilirim ama üçgenler hakkında hiç bilgim yok 9 sınıf üçgenleri anlayabilirmiyim
berkcelk Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 gokdenizsss dedi: Arkadaşlar 9 sınıfdtayım üçgenler konusuna geçtik fakat anlamadım konuyu, temelinin olmadığını düşünüyorum. Kaçıncı sınıfın konusuna bakmam lazım bu konuyu anlamam için? Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba, Eyüp Boncuktan üçgenlere bakabilirsin iyi bir hocadır. En basit yerden en zor yere kadar işliyor. Artı 0 Eksi
gokdenizsss dedi: Arkadaşlar 9 sınıfdtayım üçgenler konusuna geçtik fakat anlamadım konuyu, temelinin olmadığını düşünüyorum. Kaçıncı sınıfın konusuna bakmam lazım bu konuyu anlamam için? Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba, Eyüp Boncuktan üçgenlere bakabilirsin iyi bir hocadır. En basit yerden en zor yere kadar işliyor.
8 880231 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 375 4 Şubat 2025 #5 gokdenizsss dedi: Hangi kanaldan izleyebilirim ama üçgenler hakkında hiç bilgim yok 9 sınıf üçgenleri anlayabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Kenan kara 0dan geometride izleyebilirsin. Artı 0 Eksi
gokdenizsss dedi: Hangi kanaldan izleyebilirim ama üçgenler hakkında hiç bilgim yok 9 sınıf üçgenleri anlayabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Kenan kara 0dan geometride izleyebilirsin.