9. Sınıf Zor mu?

Şahsen ben derslere tam anlamıyla çalışmadığım halde (Liseye geçtik ya ) 87 ortalamayla bitirdim 9. sınıfı. Tabii ki size bağlı bu tür konular. Çalıştığınız sürece bir sorun olmaz. İlk etapta Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleri ayrı ayrı daha derin işleneceğinden zor gibi görünebilir ama aslında gayet iyi yapabilirsiniz. Yabancı dile de çok takılmayın, en başlardan başlıyorlar tekrar.
Yalnız çalışmalarınıza dikkat edin, kendinizi liseye geçtim diye çok salmayın (Herkes yapmıyor olabilir ama yapanlar da var). Bence önemli olan da bu.

İlk haftalar geçti. Tekrarlarımı falan aksatmadan yapıyorum. Fizik biraz zorlayacak gibi duruyor, diğer dersler şimdilik çok kolay geldi bana (özellikle İngilizce). Çalışmayı bırakmıyorum. Dönem ve yıl sonları buraya sonuçlarımı yazarım. Buraya da hiç giremiyorum, şimdilik kendinize iyi bakın. [emoji4]

İlkokul ve ortaokulda kendini çok salmadıysan rahatlıkla geçersin.

Ben de 9.sınıfım bizim canımızı okuyacak gibi hocalar 6.sınıf 98 7.sınıf 99 küsur 8.sınıf 100'dü ama.

Çalışan adam için her şey kolaydır, düzenli ve disiplinli çalışmak gerek tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…