9. Sınıf Zor mu?

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Ben bir gün hırslanıp diğer gün bırakacak biri değilim. Ailem de destek veriyor, ben de yapacağıma inanıyorum.
(Konu kilitlenmesin yıl sonu yazarım [emoji4])

Kendini şartlandırma. Şartlandırırsan bir gün patlarsın ve 1 dönem boyunca çalışmak istemezsin. Bu yazıyı yazınca aklıma ortaokul zamanlarım geldi. 6. sınıftan itibaren sürekli yıl sonunu 99 üzeri getirmeye çalışırdım, getirirdim. Ama bu şartlandırma bende 8. sınıfın ilk dönemine kadar sürdü. İlk dönem 99 küsür getirmiştim ve artık kendimi darlamaktan usanmıştım. 1 dönem boyunca saldım kendimi. İlk dönem 99,30 olan ortalamam 97 küsürlere düşmüştü. Neyseki yılsonu pahalıya patlamadı bana. Sana demem o ki kendini şartlandırma zorunluluğun yok. O kolej dünyadaki tek kolej değil. Kendini kasma.

Sabah 8'de okul başlıyor 4:20'de bitiyor desek adam eve 5:20'de varsa duş alsa, yemek yese felan saat oldu 10:00 1,2 saat derse ayırmak imkansız.
Saat nasıl birden 22:00'a fırladı :D. Abartarak söylediğimizde bile saat 19:30 oluyor. Ortalama 18:00 - 18:30 olur. Akşam yemeği 20:00 desek yemekten önce zaman var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı