9. sınıfa başladığım için heyecan yapıyorum

Bizde de ona yakın hocam 21 ya da 20 kız, 17-18 de erkek olması lazım.

Yarın 9. sınıfa başlıyorum ama aşırı heyecan yapıyorum. Ne yapmalıyım?

Bende 11.sınıfa geçtim sadece yeni kişiler tanıyacağım bir olayı yok heyecanlanma dersini adam gibi dinle bolca eğlen dersleri hallettikten sonra gerisini eğlenceye ver en iyi zamanlarındasın.

Bende 11.sınıfa geçtim sadece yeni kişiler tanıyacağım bir olayı yok heyecanlanma dersini adam gibi dinle bolca eğlen dersleri hallettikten sonra gerisini eğlenceye ver en iyi zamanlarındasın.

Hocam ben normal LGS puanı ile gitsem pek heyecanlanmazdım ama OBP ile gittiğim için böyle serseri tipler bulaşır mı acaba diye düşünüyorum ve sınıfımda hiç tanıdık yok.

Hocam ben normal LGS puanı ile gitsem pek heyecanlanmazdım ama OBP ile gittiğim için böyle serseri tipler bulaşır mı acaba diye düşünüyorum ve sınıfımda hiç tanıdık yok.

Anadolu lisesindemi yoksa meslek lisesindemi okuyorsunuz?

Durduk yere sataşan tipler her yerde var maalesef. Kavga etsen sen disiplin yiyorsun, sussan korktuğunu sanıp üstüne gitmeye başlıyorlar. Ben 9'a ilk başladığımda tuhaf bir şekilde 12'ler ile bayağı kaynaşmıştım o yüzden karışamıyorlardı, şimdi de biz agalarla karışıyoruz bu tür tiplere
Tavsiyem iyi bir çevre yapman kendine ama bunu kasarak yapma yani kendiliğinden gelişsin ve sırf bu yüzden de her türlü tiple arkadaşlık kurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…