Cemtastan23
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kız yaşıyor mu peki?Maşallah sınıftaki kız erkek dağılımına hayran kaldım. Gerçi bizim okuldada sadece 1 sınıf Full erkekti sadece 1 kişi kızdı.![]()
Kız yaşıyor mu peki?Maşallah sınıftaki kız erkek dağılımına hayran kaldım. Gerçi bizim okuldada sadece 1 sınıf Full erkekti sadece 1 kişi kızdı.![]()
Bende de heyecan var yarın nasıl bir ortam göreceğim, en kötüsü de sınıf öğretmenimiz halamgilin gelini zeynep ablam.hafta da 4 gün matamatik var o girecek matamatik öğretmeni. Sınıfta da 22 kız 17 erkek var hayırlısı vallahi.
İlk gün için heyecan bu, sonrasında normale dönüyorsunuz. Zaten heyecanla birlikte yeni insanlarla tanışıp, sohbet etmek falan çok eğlenceli anlayacaksınız.Yarın 9. sınıfa başlıyorum ama aşırı heyecan yapıyorum. Ne yapmalıyım?
Kız yaşıyor mu peki?![]()
Valla ya, Sınıfın yarısı kız.Maşallah sınıftaki kız erkek dağılımına hayran kaldım. Gerçi bizim okuldada sadece 1 sınıf Full erkekti sadece 1 kişi kızdı.![]()
Yarın 9. sınıfa başlıyorum ama aşırı heyecan yapıyorum. Ne yapmalıyım?
Bende 11.sınıfa geçtim sadece yeni kişiler tanıyacağım bir olayı yok heyecanlanma dersini adam gibi dinle bolca eğlen dersleri hallettikten sonra gerisini eğlenceye ver en iyi zamanlarındasın.
Hocam ben normal LGS puanı ile gitsem pek heyecanlanmazdım ama OBP ile gittiğim için böyle serseri tipler bulaşır mı acaba diye düşünüyorum ve sınıfımda hiç tanıdık yok.
Durduk yere sataşan tipler her yerde var maalesef. Kavga etsen sen disiplin yiyorsun, sussan korktuğunu sanıp üstüne gitmeye başlıyorlar. Ben 9'a ilk başladığımda tuhaf bir şekilde 12'ler ile bayağı kaynaşmıştım o yüzden karışamıyorlardı, şimdi de biz agalarla karışıyoruz bu tür tiplereHocam ben normal LGS puanı ile gitsem pek heyecanlanmazdım ama OBP ile gittiğim için böyle serseri tipler bulaşır mı acaba diye düşünüyorum ve sınıfımda hiç tanıdık yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.