Bende de heyecan var yarın nasıl bir ortam göreceğim, en kötüsü de sınıf öğretmenimiz halamgilin gelini zeynep ablam. hafta da 4 gün matamatik var o girecek matamatik öğretmeni. Sınıfta da 22 kız 17 erkek var hayırlısı vallahi.
Hocam ön yargılıyım sanırım biraz çünkü OBP ile alan tüm liseler serseriler ile dolu gibisinden bir algı var çevremde aslında bu okulun YKS başarısı bu sene düştü ama geçen sene okulun 1. si YTÜ bilgisayar mühendisliğine girmiş diğerleri de birbirine yakın puanlar almış ve kademeleri olarak puanları düşmüş.
Hocam ön yargılıyım sanırım biraz çünkü OBP ile alan tüm liseler serseriler ile dolu gibisinden bir algı var çevremde aslında bu okulun YKS başarısı bu sene düştü ama geçen sene okulun 1. si YTÜ bilgisayar mühendisliğine girmiş diğerleri de birbirine yakın puanlar almış ve kademeleri olarak puanları düşmüş.
Benim okulum birde 17km uzakta . Servise bineceğim fakat ne annem beni servise bırakacak ne babam. Servis şoförünü tanımıyorum, servise binecek öğrencileri tanımıyorum, servisi ilk defa o an göreceğim içim hala servisi bile bilmiyorum yani. Allah güzel dönem nasip etsin hepimize.