9. sınıfa başladığım için heyecan yapıyorum

Birincisi serseriler her yerde var ama senin okulun bayağı iyi neden böyle düşünüyorsun?

Hocam ön yargılıyım sanırım biraz çünkü OBP ile alan tüm liseler serseriler ile dolu gibisinden bir algı var çevremde aslında bu okulun YKS başarısı bu sene düştü ama geçen sene okulun 1. si YTÜ bilgisayar mühendisliğine girmiş diğerleri de birbirine yakın puanlar almış ve kademeleri olarak puanları düşmüş.

Hocam ön yargılıyım sanırım biraz çünkü OBP ile alan tüm liseler serseriler ile dolu gibisinden bir algı var çevremde aslında bu okulun YKS başarısı bu sene düştü ama geçen sene okulun 1. si YTÜ bilgisayar mühendisliğine girmiş diğerleri de birbirine yakın puanlar almış ve kademeleri olarak puanları düşmüş.
@Phreak

Benim okulum birde 17km uzakta :D. Servise bineceğim fakat ne annem beni servise bırakacak ne babam. Servis şoförünü tanımıyorum, servise binecek öğrencileri tanımıyorum, servisi ilk defa o an göreceğim içim hala servisi bile bilmiyorum yani. Allah güzel dönem nasip etsin hepimize.

Alakası yok düşüp OBP de öyle bir durum var ama iyilerde var kimseyi bir sınava göre yargılamayayız kimsenin dediğine aldırış etme boş ver.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı