MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 11 Eylül 2022 #71 Yav ne olacak sadece zorlaştı.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #72 Dersler zorlaşıyor 50'ye 60'a şükür ediyon bir de hayvanat bahçesi bir ortam var onun dışında sıkıntı yok aynısı.
Dersler zorlaşıyor 50'ye 60'a şükür ediyon bir de hayvanat bahçesi bir ortam var onun dışında sıkıntı yok aynısı.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2022 #73 Kckc dedi: Hocam sanırım İzmir'de yaşıyorsunuz aynı okulda değiliz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam İzmir'de yaşıyorum sağlık olsun.
Kckc dedi: Hocam sanırım İzmir'de yaşıyorsunuz aynı okulda değiliz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam İzmir'de yaşıyorum sağlık olsun.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #74 Zaman daralıyor dostlar
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 12 Eylül 2022 #75 selimtti dedi: Zaman daralıyor dostlar Genişletmek için tıkla... Yarın ölücekmişim gibi hissediyorum o yüzden zamanımı çok güzel değerlendiriyorum.
selimtti dedi: Zaman daralıyor dostlar Genişletmek için tıkla... Yarın ölücekmişim gibi hissediyorum o yüzden zamanımı çok güzel değerlendiriyorum.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 12 Eylül 2022 #76 Öyle çok kafaya takılacak bir şey yok aslında 8.sınıfın bir tık üst modeli.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #77 ZeroTw02 dedi: Öyle çok kafaya takılacak bir şey yok aslında 8.sınıfın bir tık üst modeli. Genişletmek için tıkla... 8. Sınıf versiyon 2 desek tam yeri olur. Sadece güncelleme gelmiş ve biraz yüksek GB istiyor gibi.
ZeroTw02 dedi: Öyle çok kafaya takılacak bir şey yok aslında 8.sınıfın bir tık üst modeli. Genişletmek için tıkla... 8. Sınıf versiyon 2 desek tam yeri olur. Sadece güncelleme gelmiş ve biraz yüksek GB istiyor gibi.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #78 selimtti dedi: Zaman daralıyor dostlar Genişletmek için tıkla... Ohh beee hocam öyle bir rahatladım bizim sınıf ortamı güzel okula koşarak giderim bundan sonra
selimtti dedi: Zaman daralıyor dostlar Genişletmek için tıkla... Ohh beee hocam öyle bir rahatladım bizim sınıf ortamı güzel okula koşarak giderim bundan sonra
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 12 Eylül 2022 #79 Kckc dedi: Ohh beee hocam öyle bir rahatladım bizim sınıf ortamı güzel okula koşarak giderim bundan sonra Genişletmek için tıkla... İlk günden kızlarla konuşmayı başardım . Allah 2 ders beden koyup bana voleybol öğreten o kişilerden razı olsun
Kckc dedi: Ohh beee hocam öyle bir rahatladım bizim sınıf ortamı güzel okula koşarak giderim bundan sonra Genişletmek için tıkla... İlk günden kızlarla konuşmayı başardım . Allah 2 ders beden koyup bana voleybol öğreten o kişilerden razı olsun
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #80 selimtti dedi: İlk günden kızlarla konuşmayı başardım . Allah 2 ders beden koyup bana voleybol öğreten o kişilerden razı olsun Genişletmek için tıkla... Fen lisesine mi gidiyorsun kanka nitelikli Anadolu mu ya da OBP ile mi?
selimtti dedi: İlk günden kızlarla konuşmayı başardım . Allah 2 ders beden koyup bana voleybol öğreten o kişilerden razı olsun Genişletmek için tıkla... Fen lisesine mi gidiyorsun kanka nitelikli Anadolu mu ya da OBP ile mi?