9. sınıfa geçecekler için tavsiyeler

Sevgili işine takılmayın. Aklınızı gereksiz yere meşgul etmeyin öyle bir yapıp. Her şeyin vakti zamanı var.
Ve arkadaşlarınla vakit geçir tanı onları. Hemen samimi olma. Şöyle bir kaç ay geçsin.

Farkındayım zaten hocam. Herkes bir kabadayılık, bir ergenlik peşinde. Daha yeni liseye geçmiş ağzında sigarayla dolaşan tipler her yerde var zaten. Geçen de savundum yine savunuyorum, eğitim sadece okulda olmuyor.

Okulda eğitim yok o koltuğa oturan müdürler zaten ya pazartesi İstiklâl Marşı sırasında veya cuma günü öğrencilere şu şekilde hitap eder biz aileyiz para lazım ya da haklı veya haksız ayırtmaksızın disiplin cezası verir biz okulumuzun uygulamasını yapacaktık hatta sunucu falanda aldık canlı ders soru çözümü denemeler falan olacaktı ve bir de yardımlaşma forumu ama rehberlikçi ve müdür yardımcısı bize dediki gençler sınıfa geçin ders işleyin bizde dedik biz zaten hocalardan özel ders alıyoruz ve okulun TEKNOFEST takımıyız dedik sonradan bu plan rafa kalktı yani öğrenciye baskı ve şiddetin uygulandığı yer okul.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı