9. sınıfı geçer miyim?

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki müfredat değişti. 3 ders üstünde kalanlar 9. sınıfta sınıfta kalıyor. Ne olursa olsun peki 10. sınıfta da bu devam edecek mi? Hadi bir şekil zor bela geçtik. 12. sınıf bitene kadar bu 9'dan 12'ye kadar böyle mi geçecek bu kural mı uygulanacak? 3 dersten kalma kuralı bizim hocalar öyle dedi ben yeni 9'a geçtim yani.

Biliyorsunuz ki müfredat değişti. 3 ders üstünde kalanlar 9. sınıfta sınıfta kalıyor. Ne olursa olsun peki 10. sınıfta da bu devam edecek mi? Hadi bir şekil zor bela geçtik. 12. sınıf bitene kadar bu 9'dan 12'ye kadar böyle mi geçecek bu kural mı uygulanacak? 3 dersten kalma kuralı bizim hocalar öyle dedi ben yeni 9'a geçtim yani.
Her sınıfta kural aynı 3 dersten kalırsan sınıf tekrarı yaparsın

Açığa geç hazır 9. sınıfsın pişman olursun almadığın için hem evde ders çalışırsın hem de okul stresi yok

9-10'lara yeni sistem geldi, 11-12'ler eskiden devam. 4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın, geçen senelerle ve şu an sorumlu olduğun ders sayısı 7'yi geçmemeli.

Hocam güzel açıklamış 9'un dersleri çok zor değil zaten biraz çalışma ile rahatlıkla geçebilirsin olmazsa en yapamadığın üç ders belirle kalma hakkını onlarda kullanırsın 10. sınıfa geçtiğin zamanda sorumluluk sınavlarına girerek halledersin onları zaten genelde hocalar aşırı basit soruyorlar.

3 dersten kalirsan sinif tekrari yok aslinda 3 ders uzeri yani eğer 4 ve uzeri dersten kalirsan sinifta kalirsin 1 dersten direk gecersin 2 ve 3'te sorumlu gecersin yani kaldigin derslerden kolay basit bir sinav olursun sana tavsiyem dersleri dinle odevlerini yap eğer cok tembel birisiysen internetten cevaplarina bak son gune birak ama konulari mutlaka dinle zaten odevleride tamamliyorsan sozlu mozlu kurtariyon.

3 dersten kalirsan sinif tekrari yok aslinda 3 ders uzeri yani eğer 4 ve uzeri dersten kalirsan sinifta kalirsin 1 dersten direk gecersin 2 ve 3'te sorumlu gecersin yani kaldigin derslerden kolay basit bir sinav olursun sana tavsiyem dersleri dinle odevlerini yap eğer cok tembel birisiysen internetten cevaplarina bak son gune birak ama konulari mutlaka dinle zaten odevleride tamamliyorsan sozlu mozlu kurtariyon.
Şuan ilk dönemde 4 dersten kaldım 2. Dönemde Allah Kerim bakacağız hocalara yalvarırım 2. Dönemde kalıyorsam 1-2 dersten not değişimi yapmasını isterim tabii yaparlarsa

Açığa geç hazır 9. sınıfsın pişman olursun almadığın için hem evde ders çalışırsın hem de okul stresi yok
Ailem bunu iyi karşılamaz ve ben düz okuldan bitirmek istiyorum

Hem de evde ders hiç çalışmıyorum yapmıyorum okulda dinleyip öğrendiklerimle

Şu an ilk dönemde 4 dersten kaldım 2. dönemde Allah kerim bakacağız hocalara yalvarırım 2. dönemde kalıyorsam 1-2 dersten not değişimi yapmasını isterim tabii yaparlarsa.

Ailem bunu iyi karşılamaz ve ben düz okuldan bitirmek istiyorum.

Hem de evde ders hiç çalışmıyorum yapmıyorum okulda dinleyip öğrendiklerimle.

MESEM'e geç hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı