Sınıfı geçer miyim?

@TheDoctorBD hocam selam ilk dönem 73 ortalamam ikinci dönem şu an 46 fakat sözlüler ve 2. yazılılara girmedim devlet destekli özel lise kalır mıyım sınıfta?

Hocam ilk dönemin 73 olması bir işe yaramıyor 2. dönem 50 olmak zorunda ama ilk dönem 40 olsaydı 2. dönem 60 olmak zorunda olurdu edebiyat hocamız daha cuma günü açıkladı.

@TheDoctorBD Hocam selamlar ilk dönem 73 ortalamam ikinci dönem şuan 46 fakat sözlüler ve 2. yazılılara girmedim devlet destekli özel lise kalır mıyım sınıfta?
Devlet destekli liselerde genelde bırakmazlar ortlaman 73 en düşük 27 olması lazım şuan 46 geçiyorsun 2.sınavlardan da iyi alsan 60 olsa güzel olur yani kısacası geçersin strese gerek yok

Arkadaşlar merhaba ben 9.sınıfım ve şu an 2.dönem ve aynı zamanda ortalamam 33 ve sözlülerin hiçbiri girilmedi, 1.dönem ortalamam 49'du bu dönem benim 51 yapmam lazım sizce çalışsam etsem geçer miyim?
Hocam edebiyat kilit noktadır geçemezsiniz kalmanız olası size tavsiyem odağınızı başarısız değilde sevdiğinizi derslere vermeniz bu sizi dönem için 5 10 puan ekler performansla birlikte

Hocam ilk dönemin 73 olması bir işe yaramıyor 2. dönem 50 olmak zorunda ama ilk dönem 40 olsaydı 2. dönem 60 olmak zorunda olurdu edebiyat hocamız daha cuma günü açıkladı.
İki dönemin ortalaması alınıyor,50 üstü oluyorsa geçiyor.Bu arkadaş ortalaması 27 olsa bile geçer.Şuanda 46 olan ortalaması sözlüler sınavlar falan 60-70 arası rahat olur.Belki teşekkür bile alabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı