9. sınıfım sömestrda nasıl 2. döneme hazırlanabilirim?

wiquart

Centipat
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2. dönem için çalışma taktiği verir misiniz? Ben YouTube'da dolaşan 2. dönem Full tekrarları izlemeyi düşündüm, ne dersiniz?
 
Full tekrarlar çok genel anlatıyor. Sadece tek bir ders branşına sahip YouTube'da anlatan hoca varsa onu izleyin derim. Teker teker konuları.

Hocam öyle çok karışıyor tek tek konular olarak bir de ben izleyip geçmiyeceğim not alacağım burada amacım 2. dönem için temel oluşturmak ve sınavlara hazırlanırken bu notlardan faydalanmak bir de fizik için kanal önerisi veirir misiniz?
 
Konuların tek tek anlatım videolarını izleyip soru çözeceksin. Öyle 2-3 saatlik full tekrar ile sadece yazılıları kurtarırsın, o bile düşük ihtimal.
 
Konuların tek tek anlatım videolarını izleyip soru çözeceksin. Öyle 2-3 saatlik Full tekrar ile sadece yazılıları kurtarırsın, o bile düşük ihtimal.

Madem öyle diyorsunuz hocam öyle yapayım burada yazılılar karın doyurmuyor önemli olan temel. Fizik için kanal önerisi verir misiniz?
 
Henüz 9. sınıftan tatillerini ders çalışmaya harcamani tavsiye etmiyorum. Okulda zaten bu dersleri goruceksin, düzenli olarak tekrar edersen sorun yasamazsin.

Temel sorunlariniz varsa ya da 9. sınıfın ilk dönemi kötü geçtiyse geriye dönük tekrar yapmak daha mantıklı illa tatilde çalışacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı