Dersler ne Arapça, din kültürü? Matematik fizik edebiyat görüyor musunuz?
İmam hatip liseleri sadece propaganda yapılan yerler. Beynin yıkanmasın. Yabancıların katolik liselerinden bir farkı yok. Neresi olursa olsun daha iyidir.En azından imam hatipin bana kattıklarına kıyasla daha iyi değil mi?
Suçu kendinde ara. Gerçekten spor lisesine nakil olup derslerine adamakıllı çalışacaksan hemen git.
Ancak lay lay lom ile orada da devam edeceksen sanayiye git getir götür işlerini halledip cebine 3-5 kuruş girsin en azından.
İmam hatip liseleri sadece propaganda yapılan yerler. Beynin yıkanmasın. Yabancıların katolik liselerinden bir farkı yok. Neresi olursa olsun daha iyiydi.
Hiç fizik kimya görmüyor musunuz ya?
İmam hatip liseleri sadece propaganda yapılan yerler. Beynin yıkanmasın. Yabancıların katolik liselerinden bir farkı yok. Neresi olursa olsun daha iyiydi.
Dostum ne diyeceğimi bilemedim vallaha. Öncelikle yanlış anlama da her oyun oynamayı seven, her bilgisayar başında kalan yazılım okuyamaz. Bu hem yazılım bölümünü kazanmak açısından çok zor hem de yazılımın kendisi de ağır bir sayısal birikim istiyor. Matematik bölümü okumak gibi bir şey yani. @Engin. denen arkadaş çok haklı bence. Sen ne istediğini kendin biliyor musun? Spor lisesine gidip beden öğretmeni mi olacaksın? Yahut olimpiyatlara mı katılacaksın? Meslek seçimin tüm hayatını etkilemeyecek mi? Tüm hayatını değiştirecek bir karar alırken dikkatli olman gerekiyor. Eğer sırf okula gideyim de ailem bir şey demesin diye gidiyorsan, gitme. Kendine eziyet edersin. Herkes okumak zorunda değil, inan ki değil. Okumamak kötü bir şey de değil. Bu sadece ailelerimizin baskısından dolayı öyleymiş gibi geliyor.
Benim görüşüm, bence ailenle konuşup okulu bırakmak istediğini söyle. Bir iş edin, bir zanaat öğren. Öbür türlü ömür boyu ezileceksin gibi duruyor. Tabii iyice düşünüp taşın. Karat senin. (e-spor, YouTuber'lık gibi seçenekler de var elbet ama elinde bir bilezik de olmalı. Bunların haricinde de bir iş yapabilmelisin).
İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.