Çözüldü 9. sınıfta 2 dersten kalınca sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Olicaptus

Hectopat
Daha fazla  
9. sınıftayım. Kimya ve İngilizce olmak üzere 2 dersten kaldım fakat not ortalamam 50'nin üzerinde. Sorumlu mu geçiyorum normal mi?

Yanlış bilgi
9. sınıftayım. Kimya ve İngilizce olmak üzere 2 dersten kaldım fakat not ortalamam 50'nin üzerinde. Sorumlu mu geçiyorum normal mi?
Normal geçiyorsunuz sanırsam.

Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla, doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden, bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Sorumlu geçiyorsun. Mevzuattaki 57 - 58. maddelere bak.

Normal sınıfı geçiyorsun bir sorun yok.
Normal geçiyorsunuz sanırsam.
Normal geçersiniz hocam.
9. sınıfta 1'den fazla dersten kaldığı için sorumlu olarak geçiyor.
Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla, doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden, bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder.
Bu eski yönetmelik; 10, 11 ve 12. sınıflar için geçerli. 9. sınıflar için değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı