Düpedüz yanlış. Edebiyat dersinden geçersen sorumluluğa kalmazsın.Yanlış değildir belki.![]()
Düpedüz yanlış. Edebiyat dersinden geçersen sorumluluğa kalmazsın.Yanlış değildir belki.![]()
Edebiyattan geçmiş sorumluluk yok yani.
Sorumlu değil.
Ortalama 50 üstü olduğunda kaç dersten kalırsa kalsın sadece edebiyat 50 altı olursa edebiyattan sorumluluğa girilir.
Yanlış bilgi atıyorum moderatörler neden reddediyor acaba.
Hocalarım eğer ki üçten fazla dersten kaldıysa baraj ders olması önemli değil sorumlu geçiyor. Eğer ki altı dersi geçseydi sınıf tekrarı yapması gerekirdi.
Baraj ders olup olmaması önemli değil.
Genel ortalaması 50 üstü olduğu için hiçbir şey olmaz.
Haklıymışsın hocam. Kusura bakmayın. İyi geceler.Hocalarım eğer ki üçten fazla dersten kaldıysa baraj ders olması önemli değil sorumlu geçiyor. Eğer ki altı dersi geçseydi sınıf tekrarı yapması gerekirdi.
Baraj ders olup olmaması önemli değil.
Ben 9.sınıf olduğum için alt ders durumu beni etkiliyomu tam olarak bilmiyorumHaklıymışsın hocam. Kusura bakmayın. İyi geceler.Eki Görüntüle 1815827
Etkilemez. Seneye etkiler ama.Ben 9.sınıf olduğum için alt ders durumu beni etkiliyomu tam olarak bilmiyorum
Neyse sene sonu görecez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.