E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 11 Haziran 2024 #1 Öncekile herkese merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim 5 tane zayıfım var toplam. Sınıfta kalıyor muyum? Ayrıca ortalamayla geçti durumunu biri bana anlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Öncekile herkese merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim 5 tane zayıfım var toplam. Sınıfta kalıyor muyum? Ayrıca ortalamayla geçti durumunu biri bana anlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm Wlixe 11 Haziran 2024 Eren3321 dedi: Kesin kaldım ben o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef, dediğim gibi tek bir senede 3 dersten fazla derste kaldığın için sınıfta kalırsın.
Eren3321 dedi: Kesin kaldım ben o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef, dediğim gibi tek bir senede 3 dersten fazla derste kaldığın için sınıfta kalırsın.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.539 Çözümler 131 11 Haziran 2024 #21 Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz. Artı 0 Eksi
Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz.
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 11 Haziran 2024 #22 Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam çok kötü bir şeydir 9. sınıfta kalmak. Artı 0 Eksi
Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam çok kötü bir şeydir 9. sınıfta kalmak.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #23 Wlixe dedi: Maalesef hayır. Tek bir senede 3 dersten fazla derste kalınca sınıfta kalıyorsun direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen gün kardeşim ile ilgili bir konu açmıştım, çoğu kişi geçiyor demişti o konuyada bakabilir misiniz? Konu linki. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Maalesef hayır. Tek bir senede 3 dersten fazla derste kalınca sınıfta kalıyorsun direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen gün kardeşim ile ilgili bir konu açmıştım, çoğu kişi geçiyor demişti o konuyada bakabilir misiniz? Konu linki.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 11 Haziran 2024 #24 Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocalarınızdan puan isteyin 1 yıl dile kolay çöpe atmayın. Artı 0 Eksi
Eren3321 dedi: Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocalarınızdan puan isteyin 1 yıl dile kolay çöpe atmayın.
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 11 Haziran 2024 #25 Wlixe dedi: Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz. Genişletmek için tıkla... 3 dersden geçerse kalmaktan kurtuluyor. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz. Genişletmek için tıkla... 3 dersden geçerse kalmaktan kurtuluyor.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.893 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #26 3 dersten fazla zayıfın olduğundan dolayı kalıyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 11 Haziran 2024 #27 Wlixe dedi: Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz. Genişletmek için tıkla... 375960 dedi: Hocalarınızdan puan isteyin 1 yıl dile kolay çöpe atmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ufak puanlar değil sistem bu aksam mı yarın mı kapanıyor ona göre şansımı deneyeyim? Sekrax dedi: Hocam geçen gün kardeşim ile ilgili bir konu açmıştım, çoğu kişi geçiyor demişti o konuyada bakabilir misiniz? Konu linki. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşiniz sorumlu olarak geçti sorumluluktan her türlü geçiriyorlar zaten. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz. Genişletmek için tıkla... 375960 dedi: Hocalarınızdan puan isteyin 1 yıl dile kolay çöpe atmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ufak puanlar değil sistem bu aksam mı yarın mı kapanıyor ona göre şansımı deneyeyim? Sekrax dedi: Hocam geçen gün kardeşim ile ilgili bir konu açmıştım, çoğu kişi geçiyor demişti o konuyada bakabilir misiniz? Konu linki. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşiniz sorumlu olarak geçti sorumluluktan her türlü geçiriyorlar zaten.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.539 Çözümler 131 11 Haziran 2024 #28 Eren3321 dedi: Hocam öyle ufak puanlar değil sistem bu aksam mı yarın mı kapanıyor ona göre şansımı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler. Artı 0 Eksi
Eren3321 dedi: Hocam öyle ufak puanlar değil sistem bu aksam mı yarın mı kapanıyor ona göre şansımı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler.
KS KS E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 12 Haziran 2024 #29 Wlixe dedi: Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyecegim hocam umarım geçerim bilgin icin teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyecegim hocam umarım geçerim bilgin icin teşekkür ederim.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.539 Çözümler 131 12 Haziran 2024 #30 Eren3321 dedi: Şansımı deneyecegim hocam umarım geçerim bilgin icin teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bol şans. Artı 0 Eksi
Eren3321 dedi: Şansımı deneyecegim hocam umarım geçerim bilgin icin teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bol şans.