Evet maalesef, dediğim gibi tek bir senede 3 dersten fazla derste kaldığın için sınıfta kalırsın.Kesin kaldım ben o zaman hocam.
Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz.Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok.
Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok.
Peki teşekkürler hocam yapacak bir şey yok.
Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz.
Hocalarınızdan not isteyebilirsiniz. 2 tane dersten geçseniz sınıfı da geçersiniz.
Hocalarınızdan puan isteyin 1 yıl dile kolay çöpe atmayın.
Hocam geçen gün kardeşim ile ilgili bir konu açmıştım, çoğu kişi geçiyor demişti o konuyada bakabilir misiniz? Konu linki.
Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler.Hocam öyle ufak puanlar değil sistem bu aksam mı yarın mı kapanıyor ona göre şansımı deneyeyim?
Yarın akşam not girişleri artık biter diye düşünüyorum. Sınıfta kaldığınızı özellikle belirterek not isteyin ki versinler.
Rica ederim, bol şans.Şansımı deneyecegim hocam umarım geçerim bilgin icin teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.