9.sınıfta açığa geçilir mi?

Hocam bende sizin gibi düşünerek açığa geçtim 1 dönem bitmeden dayanamadım açığa geçtim sonra evde kala kala ailem akrabalar falan bayağı baskılıyorlar iki ucu b*oklu değnek gibi düşünün ortam falan hiç yok tek yaptığım evde telefon la oynamak. Tamamen size kalmış şu an yine normal örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum.

Hocam açığa geçme zorlaştırıldı, artık bir engeliniz vs. yoksa geçemiyorsunuz bildiğim kadarıyla.
doğru olabilir.. ancak veli açıklarsa olur belkş tam bilgim yok

çok saçma bir sistem ya.

çok saçma bir sistem ya.
Hafızlık veya özel bir durum belirtip geçilebilir.
deneyeceğim

Haklısın zaten yapanlarıda bir güzel tokatlıyorum sıkıntım yok o yandan ancak cidden ortam iğrenç

Hafızlık okuyacağım diyerek geçebiliyorsunuz.
muhasebe bölümündeyim inanmazlarki nası olacak o ?

Öncelikle açığa geçersen de saat 8 gibi kalkıp ders çalışmak zorundasın yoksa açığa geçmenin bir anlamı kalmıyor bana sorarsan evet açığa geçebiliyorsan geçmelisin okul ortamı ya çok iyidir ya çok kötüdür bunun ortası yok kendini ait hissetmediğin bir ortamda her gün saatlerce vakit geçirmek dünyanın en berbat ruh halidir. Kendimden örnek vereyim özel sebeplerden dolayı 7 ayda 2 okul 3 şube değiştirdim ve hiçbirinde ayrılmak zorunda kaldığım sınıfımı ve okulumu bulamadım özellikle sınav senem geldiği için bende açığa geçmeyi düşünüyorum.

haklısınız hocam. Bende o şeyden dolayı açığa geçeyim dedim, sınıf değiştirin demişsiniz ancak öğrencileri hepsi böyle bu sınıfa şükrediyorum ve açığa geçersem evet verimli çalışırım

bir yandanda haklısınız ancak okuldan koparsam daha verimli ola bilirim

Yatılı kuran kursuna başlama bahanesi yap zaten eğitim liderinin şeriat övgüleri var.
yeni eğitim lideri sağ olsun bizleri pek sever , denerim bunu bak

hocam bu kişiden aileye göre değişir. Ben 10. sınıfta yapmaya karar verdim hem o zamana kadar bakarım ortam ya düzeldi düzeldi baktım düzelmedi geçerim açığa

'' kendini ait hissetmediğin bir ortamda her gün saatlerce vakit geçirmek dünyanın en berbat ruh halidir.'' bu cümlede çok ama çok haklısınız hocam, ortam geçrekten iğrenç , dediğiniz gibi 8 de ayağa kalkıp ders işleyecem, bu daha daha iyi verimli olursam üzerinden gele bileceğimi düşünüyorum

İnanıp inanılmayacak bir durum yok. Hafızlık okuduğun görüneceği için sıkıntı olmaz. Belli bir miktar parayla işinizi halledebilirsiniz.

Herkes bana geçme diyordu bende geçme diyeceğim sebebini bilmiyorum

Genelge açık kardeşim karşılıyorsan geçersin sen sabahın 8'ine şikayet ediyorsun ben bursada yaşıyorum 9.sınıfı şehir dışında Edirne'de okudum herkesin zorlanma kapasitesi değişir ama sen yolun başında yoruluyorsan pes ediyorsan oho yani kendine gel derslerine bak zorbalık konularında rehberliğe danış ya da müdüre müdür yardımcısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…