9. sınıfta açığa nasıl geçilir?

Dilekçe verirsin yarı dönemde geçersin hatta erken verirsen daha iyi olur.
Yarın okulla konuşmaya gideceğiz ebeveynlerim ile inşallah yapabiliriz.

Geçmeniz için çok erken bir sebebi var mı?
Hem psikolojik hemde bedensel olarak kaldıramıyorum açıkçası. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum evde sıkılmayacak mıyım vs.. Ama geri dönüş hakkım var diye biliyorum yanlışsam aydınlatın lütfen.

Açığa geçmek için çok erken değil mi?
Herkes böyle diyor. Alacaksan 10. sınıftan itibaren al diyenler oldu ama ben bedensel ve bazı hocalarla bu psikolojiyi yürüteceğimi düşünemiyorum stres yapmaktansa daha iyi sanırım eğer geri dönüş hakkım da varsa.

Yarın okulla konuşmaya gideceğiz ebeveynlerim ile inşallah yapabiliriz.

Hem psikolojik hem de bedensel olarak kaldıramıyorum açıkçası. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum evde sıkılmayacak mıyım vs. Ama geri dönüş hakkım var diye biliyorum yanlışsam aydınlatın lütfen.

Herkes böyle diyor. Alacaksan 10. sınıftan itibaren al diyenler oldu ama ben bedensel ve bazı hocalarla bu psikolojiyi yürüteceğimi düşünemiyorum stres yapmaktansa daha iyi sanırım eğer geri dönüş hakkım da varsa.

Ben açıktan okuyup çalışıyorum eğer kendine güveniyorsan ben ders çalışacağım diyorsan geç ama evde bütün gün boş boş oturucaksan geçme kitaplarını alıp kütaphaneye gidip ders çalışabilirsin ama kendine güveniyorsan açığa geç

Ben açıktan okuyup çalışıyorum eğer kendine güveniyorsan ben ders çalışacağım diyorsan geç ama evde bütün gün boş boş oturucaksan geçme kitaplarını alıp kütaphaneye gidip ders çalışabilirsin ama kendine güveniyorsan açığa geç
Merhaba 10. sınıfta başlayıp 11. sınıftada yksye çalışmayı düşünüyorum. sanırım şuan açığa aldıramıyorum bilmiyorum bilgilendirir misin napmam lazım.

Merhaba 10. sınıfta başlayıp 11. sınıftada yksye çalışmayı düşünüyorum. sanırım şuan açığa aldıramıyorum bilmiyorum bilgilendirir misin napmam lazım.
dediğim gibi 27 eylülde kayıtlar bitti diye biliyorum 1 sene gidin sonra açığa geçebilirsiniz veya okulunuz ile ilgili problem varsa başka bi okula nakil aldırabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı