9. sınıfta başlangıç için ne yapılmalı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Selam, evet LGS 2023'ten sonra yaz aylarına girdik. Okulun başlamasına da neredeyse 1 ay var. Tatil çok hızlı geçti açıkçası. Benim 9. sınıfa nasıl, ne ile, nereden başlamam lazım? Hangi kitapları almalıyım ve hangi YouTube kanallarından yararlanmalıyım? Bilen, tecrübe edinen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

9.sınıf neredeyse TYT'nin tamamı demek temelini sağlam atar, iyi bir çalışma düzeni oluşturursan başarı kaçınılmaz. Yayınevi olarak lisenin sana önereceği kitapları kullanabilirsin ama özellikle TYT yoruma dayalı ve daha sözel olduğu için ayrıntılı konu anlatımı içeren, püf noktalara değinen ve ayrıntı bilgi verebilen yayınevlerini tercih edebilirsiniz. Soru kalitesi olarak ben CAP yayınlarını beğeniyorum bakabilirsiniz. Bilgi Sarmalı da değerlendirilebilir. Esen yayınlarının 9.sınıf için güzel konu anlatımı içeren kitapları var bakabilirsiniz.

Eğer öğretmenlerin liseye geçince rahatlayacaksın falan dediyse sakın inanma kendine bir düzen oluştur zaten henüz 9. sınıfsın şimdiden düzen kurarsan 11 ve 12. sınıfta çok faydası dokunacak sana.

Eğer öğretmenlerin liseye geçince rahatlayacaksın falan dediyse sakın inanma kendine bir düzen oluştur zaten henüz 9. sınıfsın şimdiden düzen kurarsan 11 ve 12. sınıfta çok faydası dokunacak sana.
Yok tam tersi. İşte düzen kurmak için yardım lazım buraya yazdım. Okul açılmadığı için kaynak öneri falan alamıyorum.

Yok tam tersi. İşte düzen kurmak için yardım lazım buraya yazdım. Okul açılmadığı için kaynak öneri falan alamıyorum.

Kitap olarak matematik için:

Soru kalitesi olarak ben cap yayınlarını beğeniyorum bakabilirsiniz.

YT kanalı olarak rehber matematik kesinlikle.
Türkçe soru bankası bilmiyorum pek ama YT kanalı olarak rüştü hoca tavsiyemdir.
Fizik YT kanalı fizikle barış ve artı olarak fen derslerinde kaynak kitap yayını olarak palme iyi diye biliyorum.
Biyoloji YT: Dr biyoloji.
Kimya YT: Benim hocam - görkem şahin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı