9.sınıfta can sıkıntısı nasıl giderilir?

Ben lisede her gün 1.5 saat yol gidiyordum emin ol sevdiğin bir yere 1.5 saat gitmek koymuyor ama sevmediğin yere isterse 5dk olsun inanılmaz koyuyor. Varsa uzakta bile olsa git bence okul bayağı kötüymüş senin.

Ya okul kötü değil sınıf bayağı iyi biz teknik sınıfız ama tek sıkıntı hocalar ve saçma kuralları bir de çarşamba günü 11 ders.

Ya okul kötü değil sınıf bayağı iyi biz teknik sınıfız ama tek sıkıntı hocalar ve saçma kuralları bir de çarşamba günü 11 ders.
Ben olsam 10dk düşünmez değiştirirdim okulu. Okumaya hevesin yoksa bence okulu direkt bırak açıktan oku. Cringe felan geliyordur belki ama bu sistem işçi yetiştiriyor bir yerde çalışıp bir alanda uzman olursan hem çok para kazanırsın aynı anda kendini eğitim anlamında da geliştirirsen düzgün başarılı birisi olursun.

Ben olsam 10dk düşünmez değiştirirdim okulu. Okumaya hevesin yoksa bence okulu direkt bırak açıktan oku. Cringe falan geliyordur belki ama bu sistem işçi yetiştiriyor bir yerde çalışıp bir alanda uzman olursan hem çok para kazanırsın aynı anda kendini eğitim anlamında da geliştirirsen düzgün başarılı birisi olursun.

Hocam zaten öyle yapacağım sadece isteğim şu senenin bitmesi artık değiştirme gibi bir imkanım yok fazlaca malzeme parası verdi babam söylesem kabul ederde ayıp olur gene de ve cidden 3 aktarma filan yapmam lazım istediğim okul için aşırı terste.

Bende meslek lisesi mezunuyum, üstelik teknik programda olmama rağmen 11. sınıfta haftada toplam 17 saat meslek dersim vardı. Bizim salı günleri oluyordu. Salı geçince sınıfça bir oh çekiyorduk, bizde baya sıkılıyorduk fakat böyle böyle haftalar geçtikçe bir bakmışız lise bitmiş.

Bende meslek lisesi mezunuyum, üstelik teknik programda olmama rağmen 11. sınıfta haftada toplam 17 saat meslek dersim vardı. Bizim salı günleri oluyordu. Salı geçince sınıfça bir oh çekiyorduk, bizde bayağı sıkılıyorduk fakat böyle böyle haftalar geçtikçe bir bakmışız lise bitmiş.

İnşallah biter bu çile abi teşekkürler bir nebzede olsa harbi moralim arttı abi vallahi bütün herkes çok çabuk geçiyor diyorda yani ne bileyim şu an geçmiyor ama eminim ki birkaç sene sonra bugünlere bakıp güleceğim.

İnşallah biter bu çile abi teşekkürler bir nebzede olsa harbi moralim arttı abi vallahi bütün herkes çok çabuk geçiyor diyorda yani ne bileyim şu an geçmiyor ama eminim ki birkaç sene sonra bugünlere bakıp güleceğim.

Bizim sınıfın ortamı hiç güzel samimi bir ortam değildi. Kutuplaşma vardı ama yine de konuşuluyordu yani. Tipik meslek lisesi ortamı anlayacağın, fakat şu an özlüyorum ne yalan söyleyeyim. Kısa vadede zaman geçmez fakat uzun vadede çok hızlı geçiyor. Nakil alma işlerine de bulaşma sakın, üniversite puanında bölümünle ilgili yükseklisans programlarında özel kontenjanın oluyor.

Bizim sınıfın ortamı hiç güzel samimi bir ortam değildi. Kutuplaşma vardı ama yine de konuşuluyordu yani. Tipik meslek lisesi ortamı anlayacağın, fakat şu an özlüyorum ne yalan söyleyeyim. Kısa vadede zaman geçmez fakat uzun vadede çok hızlı geçiyor. Nakil alma işlerine de bulaşma sakın, üniversite puanında bölümünle ilgili yükseklisans programlarında özel kontenjanın oluyor.

Abi şurada sadece 1 sene okuyacağım üniversite filan düşünmüyorum ama sağ ol tavsiyen için şu an bizim sınıfta herkes samimi ama olacaktır illaki kutuplaşma

Reis o ders saati ne imiş yav bende meslekteyim hafta içi bir gün hariç full 9 saat ders görüyoruz sizde ne gibi ek dersler var sanırım meslek dersleri bir tık yoğun sizde.

Reis o ders saati ne imiş yav bende meslekteyim hafta içi bir gün hariç full 9 saat ders görüyoruz sizde ne gibi ek dersler var sanırım meslek dersleri bir tık yoğun sizde.

Hocam perşembe günüde 9 ders var ama bizde blok olduğu için biraz erken çıkıyoruz 11 derse göre saat 17.05'te çıkmış oluyoruz yola.

Hocam zaten öyle yapacağım sadece isteğim şu senenin bitmesi artık değiştirme gibi bir imkanım yok fazlaca malzeme parası verdi babam söylesem kabul ederde ayıp olur gene de ve cidden 3 aktarma filan yapmam lazım istediğim okul için aşırı terste.
Vallaha yanlış anlaşılmasın yok benim şartlarım daha kötüydü felan diye yarış olsun diye söylemiyorum, ben liseye otobüs- metro - metro aktarma - otobüs gidiyordum, ama bir yerden sonra bezdirdi. Mezun olduğum okula nakil aldırdım. Ona 15dk da gidiyordum. İnanılmaz hayatım değişti. Uyku düzenim felan oldu, beynim açıldı, daha düşünüp plan yapan birisi oldum. Gerçekten yol çok önemli.

Bu arada lise inanamayacağın kadar hızlı geçiyor hiç dert etme. Sürekli haftanın bitmesine odaklan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı