9.sınıfta devamsızlık silme var mı?

delirenliseli

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Ben 9. sınıf öğrencisiyim. Okula alışamadığım için bir süre öğleden sonra kaçtım ve devamsızlık birikti. Babama bugün mesaj gitmiş devamsızlık yüzünden. Babam diyor ki gider dilekçe ile sildiririm. Bu mümkün mü? Özel durumlar da var arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben 12. sınıfım. Hayatımda 1 kere bile kaçmadım ama evet, dilekçeyle yoklamanızı özürlüye geçirirsiniz. Yani silinmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben 9. sınıf öğrencisiyim. Okula alışamadığım için bir süre öğleden sonra kaçtım ve devamsızlık birikti. Babama bugün mesaj gitmiş devamsızlık yüzünden. Babam diyor ki gider dilekçe ile sildiririm. Bu mümkün mü? Özel durumlar da var arada.

Evet benim de şu an okudugum lisede sildirebiliyorsun fakat mesela ozursuz devamsizlik yaptiysan ozurluye geciyor devamsizlik yaptigin gunler.

Devamsızlık konusunda bakanlık katılaştıktan sonra bazı okullar yapıyor bazıları ise yapmıyor 12. sınıfta bu yüzden sınıfta kaldım.
Edit: Arkadaşın dediği gibi sildirme denen bir şey yok eskidendi o

Sistem değişti artık. Önceden konuşup sildirebiliyordun ama şimdi sistem özürsüz 10 günü geçince kendisi otomatik olarak sınıf tekrarına bırakıyor. Anca rapor ile özürsüz devamsızlığını özürlüye çevirirsin.

Benim mezun olduğum okulda sildirme vardı (özürlüye falan geçirmiyordu; direkt siliyordu.) Sonradan yapmayı bıraktılar sanırım.

Benim mezun olduğum okulda sildirme vardı (özürlüye falan geçirmiyordu; direkt siliyordu.) Sonradan yapmayı bıraktılar sanırım.

Yapmayı bırakmadılar sistem değişti. Otomatik olarak sınıfta kalıyorsun özürsüz 10 günü geçince. Dediğim gibi sınıfta kalmamak için rapor ile birlikte gider özürsüzü özürlüye çevirirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı