9. sınıfta edebiyattan kalınırsa sınıfta da mı kalınır?

Hocam geçen sene Yusuf Tekin ile eklendi diye biliyorum hatta bu durumdan tutuşmuştum ama bu yönetmeliğine yeni lise öğrencilerine uyguladığını öğrenince rahatlama gelmişti tabii. Tam olarak bende bilmiyorum en sağlıklısı rehberlik öğretmeninize sormak

Hemen bu formun altında yeni yönetmelikte kalınılıyordu yazıldı gene emin olamadım

Emin miyiz?

Hemen bu formun altında yeni yönetmelikte kalınılıyordu yazıldı gene emin olamadım

Emin miyiz?
Müdür yardımcısına sormak daha iyi olur ama edebiyatta kaldın diye sınıfda kalmazsın sorumlu olarak geçersin ve o sorumlu dersi veremeden mezun olamazsın.Eger sorumlulukdanda kalırsan sıkıntı.

benim bildiğim sadece ortaokulda türkçeden 70 alma zorunluluğu var aynı şekil bizde hocalarımıza sormuştuk aynı bu cevabı almıştık

Hocam geçen sene Yusuf tekin ile eklendi diye biliyorum hatta bu durumdan tutuşmuştum ama bu yönetmeliğine yeni lise öğrencilerine uyguladığını öğrenince rahatlama gelmişti tabii. Tam olarak bende bilmiyorum en sağlıklısı rehberlik öğretmeninize sormak.

Yarın sorarım.

Benim bildiğim sadece ortaokulda Türkçeden 70 alma zorunluluğu var aynı şekil bizde hocalarımıza sormuştuk aynı bu cevabı almıştık.

Araştırıyorum hiçbir yerdede net cevap yazmıyor ne saçma şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı