Çözüldü 9. sınıfta kalan öğrence AÖL'e kaydolabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wedrwi

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dostlar 9.sınıfta lisede sınıfta kaldım ardından aynı lisede tekrar okuyup 10. sınıfa geçtikten sonra meslek lisesine atıldım. Şu an 12.sınıfım açığa geçmeyi istiyorum. Şartlar sonrası 1 yıl sınıfta kalan açığa geçebiliyormuş fakat ben 9 sınıfta kaldım o zaman böyle bir genelge yoktu. Önceden sınıfta kaldığım için geçebiliyor muyum açığa?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-10 191619.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-10 191619.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
Herkese merhaba, dostlar 9.sınıfta lisede sınıfta kaldım ardından aynı lisede tekrar okuyup 10. sınıfa geçtikten sonra meslek lisesine atıldım. Şu an 12.sınıfım açığa geçmeyi istiyorum. Şartlar sonrası 1 yıl sınıfta kalan açığa geçebiliyormuş fakat ben 9 sınıfta kaldım o zaman böyle bir genelge yoktu. Önceden sınıfta kaldığım için geçebiliyor muyum açığa?

Evet geçebilirsin, yarın halk eğitime git kaydını yaptır hocam.

Evet geçebilirsin, yarın halk eğitime git kaydını yaptır hocam.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı