9. sınıfta kaldım

Açığa geç diyenlere katılmıyorum. Açığa geçecek kişide dersleri tek başına idare edebilecek motivasyon ve çalışkanlık olması lazım. Sen derslere karşı ilgini toparlayıp sınav senesine doğru giderken OBP'ni yüksek tutmaya ve ders hususunda altyapını kuvvetlendirmeye bakmalısın. Bunu da okulda daha iyi yaparsın. Velinle okula gidip okul idaresiyle görüş derim, sözlü notlarıyla durumu kurtarma ihtimalleri olabilir.

Peki sence açığamı geçmeliyim yoksa aynı okulda devammı etmeliyim? Daha önce sizde böyle bir şey yaşadığınızdan dolayı sormak istedim.

Peki sence açığamı geçmeliyim yoksa aynı okulda devammı etmeliyim? Daha önce sizde böyle bir şey yaşadığınızdan dolayı sormak istedim.
Devam ettim, açığa alırsan pek bir şey elde edemezsin okuldan.

Git tüm hocalarına yalvar, 9. sınıfta kalmak psikolojik olarak seni çok yoracaktır. Ailenden gizlemeni de önermem. Saklama ihtimalin yok çünkü. Gerekiyorsa hocaların peşinden koşarak ağlaya ağlaya yalvar. Sözlülerle geçersin bir şekilde.

Benim bir arkadaş vardı. 9'da kalıp ailesine belli etmemişti. 12'de de açık liseye geçip mezuna kaldım demişti. Öyle kurtardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…