9. sınıfta kaldım

Açığa geç diyenlere katılmıyorum. Açığa geçecek kişide dersleri tek başına idare edebilecek motivasyon ve çalışkanlık olması lazım. Sen derslere karşı ilgini toparlayıp sınav senesine doğru giderken OBP'ni yüksek tutmaya ve ders hususunda altyapını kuvvetlendirmeye bakmalısın. Bunu da okulda daha iyi yaparsın. Velinle okula gidip okul idaresiyle görüş derim, sözlü notlarıyla durumu kurtarma ihtimalleri olabilir.

9'da ben de kalmıştım. Türkçe yetersizliğinden. Aileme normal bir biçimde açıkladığımda biraz kızdılar ama telafi ettim. Bence söylemen daha iyidir annen baban çünkü. Düşmanın değiller.

Peki sence açığamı geçmeliyim yoksa aynı okulda devammı etmeliyim? Daha önce sizde böyle bir şey yaşadığınızdan dolayı sormak istedim.

Peki sence açığamı geçmeliyim yoksa aynı okulda devammı etmeliyim? Daha önce sizde böyle bir şey yaşadığınızdan dolayı sormak istedim.
Devam ettim, açığa alırsan pek bir şey elde edemezsin okuldan.

Merhaba, 9. sınıfım ve 8.sınıf gibi elimi kolumu sallıyarak geçeceğimi hatta takdir teşekkür alacağımı sanıyordum ki yanılmışım hatta kalıyorum şu anda ortalamam 47 sınıfta kalırsam ne olacak aileme haber verecekler mi falan annemden babamdan çok utanıyorum. Onlara söyleyemem sahte bir karne hazırladım birebir aynısı sizce yutturabilir miyim? Yani aileme haber falan vermiyorlarsa yerler. Kaldım diyelim neler olacak?
Git tüm hocalarına yalvar, 9. sınıfta kalmak psikolojik olarak seni çok yoracaktır. Ailenden gizlemeni de önermem. Saklama ihtimalin yok çünkü. Gerekiyorsa hocaların peşinden koşarak ağlaya ağlaya yalvar. Sözlülerle geçersin bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı