T TaşDegmez Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 7 16 Haziran 2024 #1 9. sınıfım ve 10. sınıfa geçtim fakat belge de ortalama ile geçmeme rahmen tarih sınavından kaldım. 1. dönem geçtim ama 2. dönem kaldım. (2 sinin toplamı bile 50 etmiyor) sorumluluk sınavına girecek miyim?
9. sınıfım ve 10. sınıfa geçtim fakat belge de ortalama ile geçmeme rahmen tarih sınavından kaldım. 1. dönem geçtim ama 2. dönem kaldım. (2 sinin toplamı bile 50 etmiyor) sorumluluk sınavına girecek miyim?
Çözüm Kaanolovski 16 Haziran 2024 Merhaba, tek tarih dersinden kaldıysanız vermeyeceksiniz. Doğrudan geçiyorsunuz.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2024 #2 Merhaba, tek tarih dersinden kaldıysanız vermeyeceksiniz. Doğrudan geçiyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Edebiyattan kalmadığın sürece sorun yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS T TaşDegmez Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 7 17 Haziran 2024 #4 Kaanolovski dedi: Merhaba, tek tarih dersinden kaldıysanız vermeyeceksiniz. Doğrudan geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. bvis dedi: Edebiyattan kalmadığın sürece sorun yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Merhaba, tek tarih dersinden kaldıysanız vermeyeceksiniz. Doğrudan geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. bvis dedi: Edebiyattan kalmadığın sürece sorun yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.