9. sınıfta kalır mıyım?

Şimdi ben atiyorum 3 dersten zayif aldim duzeltemedim kaldim sorumluluga giriyor muyum bu 3 zayiftan.

Ortalaman 50'nin altında ise kaldığın bütün derslerden sorumlu olursun. 50 üstü ise olmazsın.

Ortalaman 50'nin altında ise kaldığın bütün derslerden sorumlu olursun. 50 üstü ise olmazsın.
50 ustu ortalamam 3 dersten kalcam sanirim hic bir sknti cikmaz deilmi bide ilerdeki siniflarda karsima cikmaz dimi kafam karma karisik kitlik var anlamiyorum

Hoca seni bırakmaz.

50 ustu ortalamam 3 dersten kalacağım sanirim hiçbir sknti cikmaz değilmi bir de ilerdeki siniflarda karsima cikmaz değil mi kafam karmakarışık kitlik var anlamıyorum.

Dostum. Sen sadece edebiyattan kalmamaya çalış ve ortalaman 50 altında olmasın. Yıl sonu e-Okul'a gir sorumluluk bilgileri kısmında eğer girmen gerekiyorsa hangi derslerin sınavına gireceğin yazar.

Dostum. Sen sadece edebiyattan kalmamaya çalış ve ortalaman 50 altında olmasın. Yıl sonu e-Okul'a gir sorumluluk bilgileri kısmında eğer girmen gerekiyorsa hangi derslerin sınavına gireceğin yazar.
Edebiyatim asiri iyi 2. Sinavina girdim en az 60 alicam sozluden gectim defterim full derse katilimim az sadece

Lisede kalmak başarı gerektirir artık. Aşırı kötü bir öğrenci olmadığın sürece hiçbir hoca seni bırakmaz. Hocalarla aranı iyi tut. edebiyat ortalaman 50 altı olsa bile sorumlu geçersin. Sözlülerle birlikte genel ortalamayı da 50 altına indirmen zor olur.

Şimdiden kalmayı düşünme daha ikinci dönem var sen nasıl toplarımı düşün daha verilecek notların var vs. yolun başındasın daha.

Şimdiden kalmayı düşünme daha ikinci dönem var sen nasıl toplarımı düşün daha verilecek notların var vs. yolun başındasın daha.
Evet bu donem ortalamam 55 olur derslerde asiri konusmuyorum yalnizim zaten arkadasim yok defterlimide en kisa surede fulleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…