9. sınıfta kalmaktan korkuyorum

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
9. sınıfa yeni geçtim ve yazılıların hepsi klasik olacakmış hocaların konuşmasından anladıklarımda sınavlar zor performans puanları zor alınacak göz korkutmak için mi bilmiyorum ama sınıfta kalmaktan korkuyorum. Nedenini bilmiyorum. 93.6 ortalama ile geldim bu okula her gün ders tekrarlarını ve ödevlerimi yapıyorum ama halen sanki bende bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve sınıfta kalmaktan korkuyorum. Önerileriniz var mıdır?

Hocaların sen sınıfta kal diye uğraşmaz. 09, 15 not aldığım derslerden sözlülerle geçirdiler. Edebiyattan sorumluluk sınavım vardı 51 ile geçirdi beni. Oysa kötü geçmişti sınav ne tesadüfse 1 puanla geçmişim :) . Devlet okuluydu bu arada özel değil.

9. sınıfa yeni geçtim ve yazılıların hepsi klasik olacakmış hocaların konuşmasından anladıklarımda sınavlar zor performans puanları zor alınacak göz korkutmak için mi bilmiyorum ama sınıfta kalmaktan korkuyorum. Nedenini bilmiyorum. 93.6 ortalama ile geldim bu okula her gün ders tekrarlarını ve ödevlerimi yapıyorum ama halen sanki bende bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve sınıfta kalmaktan korkuyorum. Önerileriniz var mıdır?
Sınava son gün çalışan birinin bile kalacağını düşünmüyorum. Günü gününe çalışıyorsan okul birincisi bile olabilirsin. İyi çalışmalar.

Hocam ben de 9.sınıfa geçtim. Sandığının aksine o kadar zor olmaz belki üst sıralarda bir okul olursa olabilir( Ben %1lik okula girdim mesela) derslerinde sessiz ol dersi dinle katılmaya çalış arada bir tekrar yapıyorum diyorsun gayet güzel her dersten bir kitap al onu çöz çok rahat 85 üstü alırsın ortalama olarak.

Hocam biz de geçtik bu yollardan. Endişelenmeyin siz çalışın, stres yapmayın. Çalışan muhakkak mükafatını alır. Siz yazılılardan iyi almaya bakın. Hocalara her türlü kepçe yükü performans verir(muhtemelen şimdi söz vermiyim :D)

Merak etmeyin hocam hiç gözüktüğü gibi değil 9.sınıf aynı şeyin laciverte boyanmış hali. Kendinizi güvenceye almak için hocalar ile aranızı sıkı tutabilirsiniz :)
(Okullar daha yeni başladı zaman size gösterecektir her şeyi bu duruma kafayı çok takarsan kafayı yersin bir yerden sonra)

Sınıfta kalmak geçmekten daha zor :d

Bu yıl zorlaştı. Evet geçen sene olsaydı dediğiniz çok çok doğruydu. Kalmak için hocalara saygısızlık yapıp sınavda Full sallamalıydın. Ama bu yıl 3 dersten kalırsan (edebiyattan geçsen bile) sorumluluk sınavlarına giriyorsun. Yani en fazla 2 zayıfla dönemi geçmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı