9. sınıfta lisede kalmak

yasinxsp

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram Frisby FC-9430G 650W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX Anakart
İlk dönem edebiyatım 35. İkinci sınavlarda düzeltip 50 yapmayı düşünüyorum. İkinci dönemde 50 yapsam diğer derslerden de 4-5 tane kaldığım dersler var 2-3 tane proje alıp onlardan da geçmeyi düşünüyorum. Edebiyat iki dönem 50 yeterli mi? En fazla kaç dersten kalabiliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci dönem ve birinci dönem edebiyat ortalaman 50'yi geçerse edebiyat dersini geçersin ve sorumluluğa da kalmazsın.

Tek bir senede en fazla 3 dersten kalabilirsin, fazlası sınıf tekrarıdır.

Toplam 3 hocam. Bu sene 3 dersten kaldi ve 10a gecti. Sene sonuna kadar hiçbir tanesini vermezse kalma hakki hiç kalmiyor.

İlk dönem edebiyatım 35. ikinci sınavlarda düzeltip 50 yapmayı düşünüyorum. İkinci dönemde 50 yapsam diğer derslerden de 4-5 tane kaldığım dersler var 2-3 tane proje alıp onlardan da geçmeyi düşünüyorum. Edebiyat iki dönem 50 yeterli mi? En fazla kaç dersten kalabiliyorum?

İki dönemin ortalaması 50 üstü ise sorun olmaz.

Mümkün olduğunca çalış ve dersleri geçmeye bak, 3'ten fazla dersten kalır isen sınıf tekrarı, onun altındakileri sorumlu olarak geçip sene sonu ya da dönem başı gibi zamanlarda sorumluluk sınavına giriyorsun öyle geçersin ancak.

Hocam lisede zaten bir sınıfta kalırsanız,çok sorun yaşamazsınız. Ama aynı sınıfta 2 kere kalırsanız o zaman okulu açıktan okursunuz,yani sadece sınavlara gelirsiniz. Siz dert etmeyin lisede 1 kere kalmak normaldir,kalmayan kişiler çok nadirdir. Ben lise 2'yim ve lise 1'de 1 defa kalmışlığım olmuştu. Ama sonraki sene düzeltip lise 2'ye geçmeyi başarmıştım. Yani dediğim gibi kalmayı çok takmayın,1 kere kalmanız normal dert etmeyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı