9. sınıfta matematik quizine nasıl hazırlanılmalı?

mertkeremm586

Centipat
Daha fazla  
Yarın 9 sınıf matematik quizim var ilk sınav korkuyorum ama her gün ders çalışıyorum, yani bu güne kadar çalıştım yardım edin korkuyorum, diğer sınavlardan da. Uslu köklü ve çok az kümeler var.

Yarın 9 sınıf matematik quizim var ilk sınav korkuyorum ama her gün ders çalışıyorum, yani bu güne kadar çalıştım yardım edin korkuyorum, diğer sınavlardan da. Uslu köklü ve çok az kümeler var.

Üslü veya köklü sorular az çok temel düzeyde sorarlar quızse.

Eski zaten konular doğru dürüst dinlediysen sıkıntı yaşamazsın.

Quizler göz korkutmak icin yapılır bu yaşadıkların bende de oldu çoğundan 80-90 hatta 100 aldım birazdan yatar sabah 5'te kalk çalış eksik yerleri soru çöz telas etme.

Bugün matematik quizi oldum. Üslü sayılar ve köklü ifadelerden. Temel düzeyde bilgiye sahip olursan çok kolay yaparsın. Ancak özel olarak hocan farklı bir zorluk seviyesi belirttiyse bilemem. Ama genelde quizler çok zor olmaz.

Salla la 9da dersine giren 10da gidiyor her sene hocalar değişiyor en kötü düşük alırsın hoca da biraz kızar soğuk yapar seneye birbirinizi tanımıyor gibi devam edersiniz kasma

Bugün matematik quizi oldum. Üslü sayılar ve köklü ifadelerden. Temel düzeyde bilgiye sahip olursan çok kolay yaparsın. Ancak özel olarak hocan farklı bir zorluk seviyesi belirttiyse bilemem. Ama genelde quizler çok zor olmaz.

Çok teşekkür ederim hoca belirtmedi zaten bence de kolay olur teşekkürler her gün çalışıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı