Bir İnsan 365
Decapat
Merhaba. 9. sınıfım ve matematik temelim yok. Bugün üçgenlere geçtik ancak ben hiçbir şey bilmiyorum. Ne denklemleri ne köklü sayıları aslında hiçbir konuyu bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Ya hocam benim temelim yok denklem falan hiçbir şey yapamıyorum mesela şöyle bir soru karşıma çıkarsa inek gibi bakıyorum.
Merhaba. 9. sınıfım ve matematik temelim yok. Bugün üçgenlere geçtik ancak ben hiçbir şey bilmiyorum. Ne denklemleri ne köklü sayıları aslında hiçbir konuyu bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Dostum ben 10.sınıf öğrencisiyim bende 9.sınıfta aynı senin gibiydim sonra antrenmanlarla matematik diye bir kitap aldım müthiş temel kazandırıyor alıp çözmeni öneririm kitabı bitirdiğinde hemen hemen çözemediğin denklem kalmaz. Resimde de gördüğün gibi orta okul ve TYT ile ilgili konular var ben bu sayede matematiğimi iyileştirdim.
Eki Görüntüle 1679029
Sağ olun hocam büyük ihtimal şu kitabın fotokopisini alacağım sağ olun tavsiyeniz için hocam bir de bu kitabı anlatan YouTube kanalı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.