9. sınıfta matematikten kalmak ne kadar problem olur?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Matematiğim 5. sınıftan beri rezalet ama bir şekilde 9. sınıfa kadar geldim. Şimdi matematik notum kesinlikle sınırın altında gelecek, bu bana sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuyarak bir yerlere gelmeyi planlıyorsanız eğer Matematik KPSS YKS vb. bütün yerlerde karşınıza çıkacak ilk derstir Türkçe ile birlikte. Bu yüzden bundan kaçış yok.

Üst sınıfa geçmene engel bir durum değil fakat matematik her zaman bir problem, hayatın her yerinde var çok mükemmel olmak zorunda değilsin sözelciysen ama temel bazı şeyleri bilmek zorundasın çünkü bunun daha KPSS YKS AYT'si var her bilgi bir altın zengin olmak senin elinde.

Okuyarak bir yerlere gelmeyi planlıyorsanız eğer Matematik KPSS YKS vb. bütün yerlerde karşınıza çıkacak ilk derstir Türkçe ile birlikte. Bu yüzden bundan kaçış yok.

Üst sınıfa geçmene engel bir durum değil fakat matematik her zaman bir problem, hayatın her yerinde var çok mükemmel olmak zorunda değilsin sözelciysen ama temel bazı şeyleri bilmek zorundasın çünkü bunun daha KPSS YKS AYT'si var her bilgi bir altın zengin olmak senin elinde.

Yani matematikten kalsam bile ileride yine ihtiyacım olacak. Peki değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yani matematikten kalsam bile ileride yine ihtiyacım olacak. Peki değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Önemli olan hedefin fakat dediğim ve dediğin gibi ileride veya şimdi her zaman matematik önemli hala geçerli bir uygulamamı emin değilim tam bilmiyorum ama bir aralar matematikten 1 doğru yapmayan öğrencinin sınavı kabul edilmeyecek diye yasa bile gelmişti o yüzden şu an belki diğer dersler ile liseyi bitirebilirsin hatta üniversiteyi bile bitirebilirsin ama KPSS AYT YKS de matematik çözememek ve çözmemek sorunlara yol açıyor çünkü hayatını 1 matematik sorusu yapmak bile belirleyebilir bu gibi sınavlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı