9. sınıfta müzik ve İngilizce derslerinde düşük not alınırsa ortalama çok düşer mi?

EmreBey123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim ve müzikten 60 ve İngilizce dinlemeden tahtadan ses abuk subuk şekilde geldiğinden büyük ihtimalle düşük alacağım maksimum 40-50 bekliyorum belki daha fazla da alabilirim, bu iki şeyden dolayı ortalama fazla düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim ve müzikten 60 ve İngilizce dinlemeden tahtadan ses abuk subuk şekilde geldiğinden büyük ihtimalle düşük alacağım maksimum 40-50 bekliyorum belki daha fazla da alabilirim, bu iki şeyden dolayı ortalama fazla düşer mi?

İngilizce'den düşük alırsanız ortalamanız çok düşer. İngilizce bildiğiniz üzere haftada beş saat. Müzik aynı etkiyi yaratmaz ama İngilizce'den yüksek not almalısınız.

Genel ortalamanın kaç olduğuna bağlı. 95 falansa dünya çekirdeğinin en iç katmanına kadar gömer ortalamayı ama zaten 70 75 bir şeyse en azından hala taşküre de olur.

Müzik çok etkilemez ama İngilizce etkileyebilir

İngilizce'den düşük alırsanız ortalamanız çok düşer. İngilizce bildiğiniz üzere haftada beş saat. Müzik aynı etkiyi yaratmaz ama İngilizce'den yüksek not almalısınız.
Dört saat diye aklımda kalmış ama neredeyse bir Türkçe bir matematik kadar etkisi varmış.

Bizde İngilizce 4 saat en azından konusma ve sozluden yuksek alsam yine de cok duser mı?

Dört saat diye aklımda kalmış ama neredeyse bir Türkçe bir matematik kadar etkisi varmış.

Konusma ve sözlu yüksek olsa yıne de cok duser mı?

Bizde İngilizce 4 saat en azından konusma ve sozluden yuksek alsam yine de cok duser mı?

O dersin ortalamasıyla alakalı İngilizce dersinin ortalaması diğer derslerine göre daha az olursa düşürür ama yakın olursa çok etkilemez sınavdan düşük alırsan sözlülerini yüksek tutmaya çalış

Diyelim 40 40 aldın. Ortalaman 20 olur. 40 40 aldın, sözlüden 100 100 verirlerse 280/4 = 70 olur. Notların düşük sözlün yüksek olursa ders ortalaman yükselir ama genel ortalamana göre artar veya düşer ortalaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00