Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

Hocam 2.günden selamlar, şu an hızım stabil çalışıyor gibi gözüküyor. Meraktan bir sorum daha olacaktı. YogaDNS'in yaptığı işi programsız herhangi bir şekilde yapmanın yolu yok mudur? Ya da YogaDNS'i görev çubuğunun sağ altından vb. nasıl gizleyebilirim böyle bir seçenek mevcut mudur?
Yaptığı iş DNS over HTTPS ayarlamak. Windows'ta da var bu özellik ama iyi çalışmıyor, splitwire Windows üzerinden DoH ayarlıyor aslında ama gördüğünüz üzere sorun olabiliyor. Yoga bu konuda daha iyi. Kaynak harcayan bir şey de değil.

Ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamadım. Defender her seçeneği kapalı, yönetici açtım, eksiksiz kurulum yaptım. Wiresock, Goodbyedpi ve Byedpi ile denedim. Kurulum dedikten sonra bu pencereler aynı anda açılıyor, alttaki en önde kapatılmadan diğeri kapatılamıyor. çıkıyor. İptal dersem de Ethernet'im kesiliyor. Uygulama içi ve dışı tüm hizmet/program kaldırma işlemleri, Flush DNS vb. CMD komutları yada modem reset geri düzeltemiyor, mecbur Windows geri yükleme yaparak düzelttim. Şu an 4. denemem, yine aynı sorun. Format öncesi sorunsuz kullanmaktaydım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

1762813393511.png

Konumun tam hali: D:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\ndiswgc_lwf.inf_amd64_085b9a54cffec6ed

Technopat Haberler

Geri
Yukarı