9. sınıfta nasıl çalışılmalı?

Peki hangi derslere önem vermeliyim? Hangi dersler ezber yapmalıyım

Mecbur kaldığında torpile başvuruyorsan, torpile karşı olmamalısın.
Torpile karşı olmamak değil bu olay bence. Neden polis memur veya diğerleri benden üstün benim puanım daha iyi ama okula o seçilmiş. Üstüne konuşamyacağım babam turizm de çalışıyor bir şeyler yapabilmek için oramızı buramızı yırtıyoruz yoksa başka türlü yürümüyor.

Eleştirdiğin insanlardan bir farkının olmayacağını da unutma. "Başka türlü yürümüyor" derken çalışan insanların önüne geçtiğini de unutma. Her durumda kötülüğe kötülükle karşılık verilmez.

Reis YKS'ye kadar çalışmayı 4 seneye sığdır. Son seneye bırakma. Dolu dolu çalışıp arkadaşlarına da vakit ayırabileceksin.

Fazla sıkmadan ama notlarını yüksek tutmaya yetecek kadar çalışman yeterli, anlamadığın konu olmasın, ileride zorlanırsın. Kolay gelsin.
Emojini görünce otomatik bir gülümseme geliyor bana.
Mecbur kaldığında torpile başvuruyorsan, torpile karşı olmamalısın.
Hayır olmalı, ne demek başkaları torpil yapıyor ben neden yapmayayım görüşü torpil teklif etseler bile kabul edilmemeli torpil şeref yoksulluğudur.

9.sınıftan matematik temelini sağlam atmanı tavsiye ederim,sonra çok rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…