9. sınıfta nasıl ders çalışılmalı?

pes_imist

Femtopat
Daha fazla  
9 sınıfa geçiyorum ortaokul temelim iyi. 1-2 konu dışı iyiyim, eksiğim yok. Ne yapmam lazım? Her ders için kaç test kitabi almam lazım? Kaç saat çalışmam lazım? Genel olarak 9 da neler yapmalıyım? Yazarsanız iyi olur iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuları öğren sınavları geç yeter çünkü öğrendiğin konuların %80'ini unutcaksın ama işlem hızını arttırman genel olara gayrt iyi olur

▪İşlemlerde yavaş ve zayıfsan "antrenmanlarla matematik 1" kitabını al ve bitir 2. side var onu da çözersen daha iyi olur.

▪Hocalarından ve büyüklerinden kaynak tavsiyesi ve günde ne kadar çalışılmalı bunun hakkında tavsiye al.

Test kitabına falan hiç ihtiyacın yok derslerini dinle ve sınav zamanı sınavlarına çalış yeter. Bu dönemlerde sadece YKS için OBP'ı yüksek getirtmeye çalış.

Konuları öğren sınavları geç yeter çünkü öğrendiğin konuların %80'ini unutcaksın ama işlem hızını arttırman genel olara gayrt iyi olur.

Kesinlikle sınav odaklı daha iyi olur ama bir yandan test de çözsün bilgiler o şekilde daha iyi pekişir ama işte malum sistemden her şey sınav odaklı oldu.

▪İşlemlerde yavaş ve zayıfsan "antrenmanlarla matematik 1" kitabını al ve bitir 2. side var onu da çözersen daha iyi olur.

▪Hocalarından ve büyüklerinden kaynak tavsiyesi ve günde ne kadar çalışılmalı bunun hakkında tavsiye al.

Kesinlikle sınav odaklı daha iyi olur ama bir yandan test de çözsün bilgiler o şekilde daha iyi pekişir ama işte malum sistemden her şey sınav odaklı oldu.

Teşekkür ediyorum hocam hepinize son sorum bu EBA'da sınıflar ne zaman görülecek acaba bilginiz var mı e okulda artık 9 olarak gözüküyorum ama EBA'da hala 8 sınıfım.

Teşekkür ediyorum hocam hepinize son sorum bu EBA'da sınıflar ne zaman görülecek acaba bilginiz var mı e okulda artık 9 olarak gözüküyorum ama EBA'da hala 8 sınıfım.

EBA'yı kullanan kalmamıştır diye düşünüyorum :) okul açılınca veya 1 hafta kala gibi hallederler genelde o işleri okul müdürlüğü yapıyor diye biliyorum.

10.sınıfa geçerken büyük ihtimal unutucaksın (unuttum) sen sınavlara çalış sadece ama çok çalışma yani o kadar saatlerini harcama dersini iyi dinle yeter.

EBA'yı kullanan kalmamıştır diye düşünüyorum :) okul açılınca veya 1 hafta kala gibi hallederler genelde o işleri okul müdürlüğü yapıyor diye biliyorum.
O sırada ben; (!)

Şaka bir yana ama bizim okul EBA'yı aktif bir şekilde kullanmamız için ısrarlı. Üstelik yardımı bile dokunuyor.

O sırada ben; (!)

Şaka bir yana ama bizim okul EBA'yı aktif bir şekilde kullanmamız için ısrarlı. Üstelik yardımı bile dokunuyor.

Hocam çoğu okul öyle ortaokulumda bir hocam 8 sınıfın sonuna kadar PDF test veya ders notu atıyordu tabii ki de bakmıyordum :D

Hocam çoğu okul öyle ortaokulumda bir hocam 8 sınıfın sonuna kadar PDF test veya ders notu atıyordu tabii ki de bakmıyordum :D

Ebadakiler zaman kaybı gibi geliyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı