9. sınıfta okula gitmek istemiyorum

Okulu bırakan kişilerde ve açığa geçen kişilerde suç oranı artıyor. Bunun gibi dezavantajları var okulu bırakmanın. Antisosyal olma ihtimali var.

Tamamdır hocam teşekkür ederim ama artık yatmam gerek. İyi geceler.

Gir bir sanayide bir işe başla sonra tekrar düşün. Beğenirsen devam edersin mesleğin olur en azından.

Suç oranı neden artsın ben de açıktayım kimseye bir şey yaptığım yok asıl okula gidenler hırsızlık , kavga , küfür , zina gibi şeyler yapıyorlar.
Makalede görmüştüm. Eğitim suç oranının azaltıyor ve eğitim diye bağırıyordu ama bağırması saçma. Tabi dergipark kalitesiz site.

Makalede görmüştüm. Eğitim suç oranının azaltıyor ve eğitim diye bağırıyordu ama bağırması saçma. Tabi dergipark kalitesiz site.
Açığa geçenler eğitimsiz olmuyor ki çoğu kişi ders çalışıp üniversite kazanıyor yine. Eğitimin suç oranını azalttığı doğru olabilir mesela üniversite mezunları daha az suça eğilimli olur.

Kişisel deneyimlerde de gördüm aslında ama sen azınlıktasın.

Suç işleyenler falan vardı makalede. Deli gibi yüksekti. İnanmıyorsan atayım.

Gerçi ortalama ile aynı diyor bu attığım. Sanırım diğeri diyordu. Ortalama 22% sanırım.

Yine de teste bak.

Son düzenleme:
Okuldan bıktıysan gitme 9'ta açığa geçilebiliyor mu bilmiyorum. Açığa geç geçebiliyorsan.

Artık önü kapandi dostlar geçmiş olsun okumak şart ayrıca okuldan sıkılıyorsan arkadaş ortamı edin arka 4'lü gibi tavsiyem değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…