Okulu bırakan kişilerde ve açığa geçen kişilerde suç oranı artıyor. Bunun gibi dezavantajları var okulu bırakmanın. Antisosyal olma ihtimali var.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ama artık yatmam gerek. İyi geceler.
Okulu bırakan kişilerde ve açığa geçen kişilerde suç oranı artıyor. Bunun gibi dezavantajları var okulu bırakmanın. Antisosyal olma ihtimali var.
Kendini çok geliştirir ama suç oranı artar. Tabi kendini geliştirme derken ders vb.Açığa geç.
Suç oranı neden artsın ben de açıktayım kimseye bir şey yaptığım yok asıl okula gidenler hırsızlık , kavga , küfür , zina gibi şeyler yapıyorlar.Kendini çok geliştirir ama suç oranı artar. Tabi kendini geliştirme derken ders vb.
Neydi unuttum.
Makalede görmüştüm. Eğitim suç oranının azaltıyor ve eğitim diye bağırıyordu ama bağırması saçma. Tabi dergipark kalitesiz site.Suç oranı neden artsın ben de açıktayım kimseye bir şey yaptığım yok asıl okula gidenler hırsızlık , kavga , küfür , zina gibi şeyler yapıyorlar.
Açığa geçenler eğitimsiz olmuyor ki çoğu kişi ders çalışıp üniversite kazanıyor yine. Eğitimin suç oranını azalttığı doğru olabilir mesela üniversite mezunları daha az suça eğilimli olur.Makalede görmüştüm. Eğitim suç oranının azaltıyor ve eğitim diye bağırıyordu ama bağırması saçma. Tabi dergipark kalitesiz site.
Suç işleyenler falan vardı makalede. Deli gibi yüksekti. İnanmıyorsan atayım.Açığa geçenler eğitimsiz olmuyor ki çoğu kişi ders çalışıp üniversite kazanıyor yine. Eğitimin suç oranını azalttığı doğru olabilir mesela üniversite mezunları daha az suça eğilimli olur.
Okuldan bıktıysan gitme 9'ta açığa geçilebiliyor mu bilmiyorum. Açığa geç geçebiliyorsan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.