9.sınıfta okuldan sıkılmak normal mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Şu an 9.sınıfım ve aşırı yavaş geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor sıkıcı olmaması için?

Olabilir. 9. Sınıf bir dönüm noktasıdır. Alıştığın ortaokul hayatından çıkıp liseye farklı bir ortama giriyorsun. Sıkılmaktan çok alışmadığın ortam sana yabancı geldiği için adapte olamamış olabilirsin. Arkadaşlarına ve ortama alıştıkça daha rahat edersin.

Derslerin nasıl bilmiyorum ancak şu yeni müfredat saçmalığı yüzünden her ne kadar başarılı olsam da okuldan nefret etmeye başladım. Her hafta performans ödevi yapmak nedir ya? Okulun son haftasında bile performans ödevi yapmaya çalışan arkadaşlarım var. Belki konudan bağımsız oldu ancak gerçekten çok saçma bir sistem var ve bazı büyük kişiler değişmediği takdirde bunu değiştemeyeceğiz...

Liseye ilk başladığında sıkıcı gelmesi çok normal zamanla alışıyorsun ve sıkıcılık büyük oranda gidiyor, yılların ne ara geçtiğini bile anlamadan okul bitiyor olacak. Şu an gez, dolaş, eğlen istediklerini yap yani arkadaşlarınla daha çok konuş, vakit geçir, takılın bunu diyebilirim.

Şu an 9.sınıfım ve aşırı yavaş geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor sıkıcı olmaması için?

Sıkıcı olup olmayacağı tamamen sana bağlı okul zaten sıkıcı bir yer sen bu sıkıcı yerin içinde güzel anılar bırakmaya iyi arkadaşlıklar edinmeye bakacaksın. Zaten ileride geriye bakınca işlediğin dersi değil arkadaslarınla ne yaptığını hatırlıyorsun.

Hocam daha 12. sınıfa gelmenize çok var ama 12 sınıfta sakın sevgili peşinde koşmayın toplayamazsınız bizzat kendim deneyimledim az daha mezuna kalıyordum. 12 sınıfta kızlardan olabildiğince uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı