technus
Picopat
Daha fazla
O lise öyle ya da böyle bitmeli zaten 10. sınıfa gelmişin. İyice anlayarak okudum seni 25 yaşında bir abin olarak ileride pişman olmaman için o liseyi bitir yarıda bırakma. Sancılı geçecek cehennem gibi gelecek sana biliyorum her halinden yansıttın bana bunu ama mecbursun. Lise bittikten sonra ne yapıyorsan yap.
Ek olarak okulu sana sevdirecek bir şeyler bulmaya çalış. Arkadaş ortamı yapmana gerek yok çünkü hepsi kazık atabilir seni daha çok üzebilir. Ben sınıftan bir sevgili yapıyordum ayrılınca iki yan sınıftan sevgili yapıyordum falan filan derken okula gitmek için sebeplerim oluyordu. Kısacası karşı cins seni okula bağlar. Her gittiğinde sarılırsınız koklaşırsınız. Ergenlik yaşında bu mesele insana ilaç gibi gelir.
Hocam egoistlik olarak anlamazsınız umarım fakat boyum 191 tipim idare edecek düzeyde çevremden duyduğum kadarı ile fakat karşı cinsden aşırı uzağım ya hiç sevmem öyle işleri ki evlilik bile düşünmüyorum bana boş iş gibi geliyor ki akademik hayatımda şu an bile başarılı değil iken kızlardan sonra bil ki ne olur.
Hocam katılıyorum bu hayatta insan birinden hoşlandığında yaşama sebebi o oluyor, dünya da uğruna yaşayacak çok az şey var, yaşama isteği tükeniyor insanoğlunun bir yerden sonra.
Hocam o taraflardan çok uzağım ya şu ana kadar hiç yapmadım düşünmüyorum da.
Son düzenleyen: Moderatör: