kebabexe Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Selam. Ben yanlışlıkla sanat eğitimi seçtim spor eğitimi yerine acaba mümkün mü değiştirmek?
K kemalbey75 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 119 Yer Erzurum 9 Eylül 2024 #2 kebabexe dedi: Selam. Ben yanlışlıkla sanat eğitimi seçtim spor eğitimi yerine acaba mümkün mü değiştirmek? Genişletmek için tıkla... Müdürle konuş ama eğer çoğu kişi spor yazmışsa çok bakmazlar diye biliyorum. Ama yanlış olabilir bana güvenme müdürle konuş. Artı 0 Eksi
kebabexe dedi: Selam. Ben yanlışlıkla sanat eğitimi seçtim spor eğitimi yerine acaba mümkün mü değiştirmek? Genişletmek için tıkla... Müdürle konuş ama eğer çoğu kişi spor yazmışsa çok bakmazlar diye biliyorum. Ama yanlış olabilir bana güvenme müdürle konuş.
cioxxa Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 117 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek türk genci 9 Eylül 2024 #3 10 sınıfın sonlarına doğru değiştiremezsin hala vaktin var.. değiştirirsin Artı 0 Eksi