9. sınıfta son gün sınava çalışıp yüksek not nasıl alınır?

hukumdarbnm

Decapat
Katılım
19 Aralık 2021
Mesajlar
282
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi lisede son gün sınavlara çalışınca ortaokuldaki gibi yüksek notların alınamadığını görürüz. Sınavlara 4 gün kalmış olsa da 4 günde sınavları yetiştirmek imkansız görünüyor. Peki 9. sınıfta son gün sınava nasıl çalışarak yüksek not alabilirim?
 
Bence geç saatlere kadar durma. Ben kendimden biliyorum. Sınav öncesi gece saat 5'e kadar çalışıp 1 saatlik uykuyla okula gidiyordum. En düşük aldığım dönem olmuştu. Daha 4 gün var. Güzelce plan yap, yetişir. (Tabii eski konuları da dahil etmiyorlasa sınava.)
 
Matematik ve edebiyata şimdiden çalışmaya başla. Diğer dersleri ise son gün, sınavdan önce ki ders ve kelebek sistemde ki sıranda otururken çalış. Sınavdan önce ki gün not alman çok önemli bir nokta çünkü okulda onları çalışacaksın. Arkadaş grubun varsa çok daha etkili oluyor okulda çalışmak.
 
Matematik ve edebiyata şimdiden çalışmaya başla. Diğer dersleri ise son gün, sınavdan önce ki ders ve kelebek sistemde ki sıranda otururken çalış. Sınavdan önce ki not alman çok önemli bir nokta çünkü okulda onları çalışacaksın. Arkadaş grubun var da çok daha etkili oluyor okulda çalışmak.

Matematik sınavı sınavların 2. haftasına denk geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı