9. sınıfta YKS başlamak mantıklı mı?

Alper_Y

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Şu an 9. sınıf öğrencisiyim ve erkenden YKS'ye hazırlanmak istiyorum. Hedefim ilk 10 bin, ama en büyük sorunum şu: Hiçbir dersin temeli yok.
Ortaokulda pek çalışmadığım için özellikle matematikte çok gerideyim. Nereden başlayacağımı, nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum bir yardım eder misiniz?

Hocam bende 9'um, daha var bence. Çünkü daha şu an hayat yolunun belki 19%unu tamamladık. 12'ye gelince belki olabilir.

Size uygun her dersin test kitabını alın. 9. sınıfta işlediğiniz konuları internette açın videolarını izleyin onlarla ilgili sorular vs. çözün. Matematik test kitabı alacaksanız da video anlatımlı ve iyi yayın almanızı öneririm. Her gün kitap okuyun. Kendinize uygun ders çalışma programı hazırlayın ona göre hareket edin. İnternette MEB'in yayınladığı güncel sorularda var onlara da bakıp çözebilirsiniz.

Hocam bende 9'um, daha var bence. Çünkü daha şu an hayat yolunun belki 19%unu tamamladık. 12'ye gelince belki olabilir.

Mezuna kalınca dönüş yaparsın "iyi mi, kötü mü ettim" diye. 3 - 4 sene sonra görüşürüz.

9. sınıf konuların temellerinin atıldığı zamandır o yüzden konuları anlasan bile rakiplerinden 2 adım önde başlarsın
Yeni müfredatta fonksiyonlar çok zor o yüzden matematie ağırlık ver

Mezuna kalınca dönüş yaparsın "iyi mi, kötü mü ettim" diye. 3 - 4 sene sonra görüşürüz.

Tamam abi, ben zaten YKS'ye girme konusunda değilim, 9. Sınıf daha çok erken, hatta rehber hocalarımız bile onu diyor.

Tamam abi, ben zaten YKS'ye girme konusunda değilim, 9. sınıf daha çok erken, hatta rehber hocalarımız bile onu diyor.

İlk 10bin için geç bile kalınmış olabilir bence ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…