Sıfırdan AYT matematik başlamak mantıklı mı?

glhff

Femtopat
Bu sene mezuna kaldım gibi, sınavım çok kötü geçti dershaneye gitmeyeceğim. YouTube'dan mümkün mü? İnsan isterse yapamayacağı şey yok derler doğru mu? Kendime matematikte inancım yok bana ne önerebilirisiniz? Aslında tarih bölümü istiyordum sözelden ama işsiz kalabilirim eşit ağırlıktan hukuk istiyorum.

YT'daki hocaların çoğu muhtemelen dershane ve okuldakilerden iyi. Tekrar tekrar izlemek gibi bi' özelliği de varken bu devirde dershaneye gitmek saçma. Yani evet konu anlatım kısmını YT'dan fazlasıyla halledebilirsiniz.

Bu sene mezuna kaldım gibi, sınavım çok kötü geçti dershaneye gitmeyeceğim. YouTube'dan mümkün mü? İnsan isterse yapamayacağı şey yok derler doğru mu? Kendime matematikte inancım yok bana ne önerebilirisiniz? Aslında tarih bölümü istiyordum sözelden ama işsiz kalabilirim eşit ağırlıktan hukuk istiyorum.

Bende böyle yapacağım hocam ve benim temelim yok fazla öyle düşünün bu yaz TYT'yi halledeceğim sonra AYT mat fen kimya ve fizik çalışacağım 9 ay boyunca önünüzde koskoca bir zaman dilimi var kesinlikle yaparsınız ben hatta kaynak satın almaya başladım bile bu arada bende sözelden geçeceğim sayısala hedefim Elektrik Elektronik Mühendisliği sözelde iş imkanı olmadığını duyunca yıkıldım ama bu sene çalışıp 50K gibi bir hedefim var 9 ayda neler neler değişir hocam kendinize inancınız tam olsun başarılar.

Sıralamalar belli olana kadar asla ders çalışma gibi bir hareket etme. Ayrıca hukukta Ankara'da dayın yoksa işsiz kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı