9. siniftaki YKS denemesi sonucu nasıldır?

Dev Goblin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Dün gece FACEIT kasarken 4 el üst üste kaybettim ve bilgisayarı kapattım sonra canım sıkıldı, saat gece 1 2 falan Instagram'da takılıyorum karşıma bir video çıktı işte 10. sınıfta YKS çalışıyorum falan içimden dur be abi bir sakın ol falan diye geçirdim sonra dedim ki "Bu sınav ne kadar zor olabilir ki?". Yazıcıdan 2022 YKS sorularını çıkarttım, saat gece 2'den sabah 8:30'a kadar soru çözdüm. 1 saat 15 dakika fazla süre vermişim kendime de ben soruları yapabiliyor muyum ona baktım sadece, o yüzden süreleri umursamadim pek. Neyse çözdüm sonra kahvaltı yaptım, bir kontrol edeyim dedim matematiğin %70'i boş bıraktım (evet ona rağmen 6 buçuk saat sürdü). Neyse işte kontrol ettim sözel falan iyi geçmiş, aşırı şaşırdım. Ben 5 10 net çıkar diye düşündüm TYT 54 net AYT 38 net yaptım. Bu netler bana yeter, bir daha asla calismamayi düşünüyorum. Kıbrıs ormancılık istiyorum zaten. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Kıbrıs ormancılık düşünme bence kendi hayatını yakarsın birazcık çalışsan yeter daha çok vaktin var.

Yok reis hayatım boyunca 2. ders çalışmam en son LGS'den 2 gün once tonguc genel tekrar seyrettim bir de dün dün de galiba sansa yaptım chat GPT'ye sordum 400K sıralama falan geliyor 2 milyon kişi var vallahi fena değil ha baktım son sene kötüye gidiyor tonguc açar izlerim.

Yok reis hayatım boyunca 2. ders çalışmam en son LGS'den 2 gün once tonguc genel tekrar seyrettim bir de dün dün de galiba sansa yaptım chat GPT'ye sordum 400k sıralama falan geliyor 2 milyon kişi var vallahi fena değil ha baktım son sene kötüye gidiyor tonguc açar izlerim.

Hocam 400k sıralama ile diplomalı bir kasiyer olabilirsin 400k sıralamanın manası bu. Tekrar düşünmeni tavsiye ederim üniversitede bir yer kazanmadan hayatında güzel yerlere gelmen çok düşük ihtimal olur eğer fabrikaların şirketlerin yok ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı